COMPATIBILITATE. HOROSCOP SENTIMENTAL

Analiza relationala si compatibilitati. Servicii de consiliere astrologica

Horoscop Personalizat

Horoscop relational. Analiza relationala si compatibilitati

Astrologia relationala ,ca ramura a astrologie generale, are ca obiectiv studiul si analiza interactiunii dintre entitati indiferent de natura si tipul relatiei. Ea se ocupa de analiza astrologica atat a relatiilor sentimentale cat si a celor de tip parinte-copil, angajat-angajator sau companie sau intre prieteni.

Relatiile sentimentale ocupa un loc important in cadrul astrologiei relationale deoarece ele reprezinta tip de relatie cel mai personal si in care implicarea emotionala a ambilor parteneri este maxima. Cu totii iubim si suntem iubiti, ne implicam afectiv si incercam sa ne imbunatatim relatia cu partenerul.

Rolul astrologiei relationale este de a ajuta ambii parteneri sa se cunoasca mai bine si sa-si armonizeze diferentele dintre ei. Cuplul este o entitate foarte dinamica in care ambii membrii se afla ei insasi intr-o permanenta schimbare. Din acest motiv este esential ca cele doua persoane sa se cunoasca reciproc foarte bine astfel incat sa poata sa-si stabileasca obiective si scopuri comune si sa poate evolua si dezvolta ca si cuplu.

Interpretarea astrogramei natale

Astrograma natala reprezinta harta astrala a momentului si locului in care v-ati nascut. Ea inglobeaza toate elementele definitorii ale personalitatii noastre si indica stadiul dezvoltatii spirituale. Fiecare din noi este rezultatul propriilor actiuni din trecut si in fiecare dintre noi exista doua componente majore: o componenta karmica (formata din acele experiente de viata care sunt obligatoriu de trait) si componenta de liber arbitru ce ne permita sa facem alegeri pe parcusul vietii. Nimic in viata nu este pre-stabilit 100% precum nimic in viata nu este 100% alegerea noastra.

Horoscop 2007 - Zodiac - Horoscop zilnic - Compatibilitati