Cine foloseste programul Zet? |
![]() ![]() |
Cine foloseste programul Zet? |
Nov 8 2006, 10:04 PM
|
|
|
Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 7 Joined: 3-November 04 From: Bucuresti Member No.: 68 |
Va rog mult, daca exista utilizatori de Zet, sa-mi dea si mie un raspuns.
Merci. |
|
|
|
Aug 24 2007, 03:59 PM
|
|
|
Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 114 Joined: 12-August 07 Member No.: 8.756 |
Da, eu il folosesc
|
|
|
|
Jun 15 2010, 05:00 PM
|
|
|
Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 19 Joined: 9-December 07 Member No.: 11.928 |
Si eu folosesc ZET de ceva vreme insa am cateva nelamuriri in legatura cu el. Unde dau pentru a-mi face de exemplu o harta astrocartografica?
|
|
|
|
Jun 30 2010, 03:36 AM
|
|
|
Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 175 Joined: 11-February 06 From: SPANIA Member No.: 808 |
Exista 3 versiuni a programului ZET.Doar cea numita Zet Geo are aceasta optiune la harta astrocartografica,celelalte 2 Lite si Pro nu au aceasta optiune.
-------------------- Este credinta mea ferma ca indiferent cat de iscusiti ar fi astrologii,judecata corecta nu este data decat prin gratie.Chiar daca toate elementele necesare sant in capul tau,nu le putem uni asa cum ar trebui.Aceasta este un dar.Asa ca iti sugerez ferm ca inainte sa faci judecata sa te rogi pentru aceasta gratie.
John Frawley |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 7th September 2010 - 03:54 AM |