Asteroizi, Ceres, Juno, Pallas, Vesta |
![]() ![]() |
Asteroizi, Ceres, Juno, Pallas, Vesta |
Apr 9 2007, 11:22 PM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.647 Joined: 22-December 04 From: Miazanoapte Member No.: 160 |
Mi-au parvenit niste materiale despre asteroizii de natura feminina (Ceres, Juno, Pallas, Vesta). Autorul materialelor este un astrolog care se ocupa de studiul acestora de 15 ani si care si-a sintetizat astfel observatiile personale. Sunt structurate astfel: privire generala asupra semnificatiilor acestora, pozitia in semn, in casa si aspecte cu fiecare planeta.
A! O precizare importanta: materialele sunt in limba spaniola
Attached File(s)
-------------------- ![]() "The sorcerers who reared me told me that it doesn't matter what one may say as long as one has the power to say it." |
|
|
|
Apr 9 2007, 11:51 PM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 573 Joined: 24-February 07 From: Oradea Member No.: 6.180 |
Multumesc fain.
Astept insa si varianta in Romana -------------------- sacral
|
|
|
|
Apr 12 2007, 10:49 AM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 551 Joined: 11-August 06 From: Bucharest Member No.: 4.166 |
?Gracias!
-------------------- |
|
|
|
Apr 13 2007, 04:51 AM
|
|
![]() Cor Scorpionis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2.773 Joined: 15-October 05 From: Peste tot si nicaieri Member No.: 449 |
QUOTE(netics @ Apr 10 2007, 12:51 AM) [snapback]16938[/snapback] Multumesc fain. Astept insa si varianta in Romana Subscriu. -------------------- Daca nu faci ceva complicat, lumea nu te va lua in seama.
Marte este guvernatorul Scorpionului, Saturn al Varsatorului si Jupiter al Pestilor. Mai intai aceste planete si apoi, daca e vorba de ceva mai deosebit/spiritual decat treburile lumesti, te poti uita la transpersonale. Pana atunci, ne limitam la planetele vizibile. |
|
|
|
Jun 3 2007, 03:12 PM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 400 Joined: 2-June 07 From: here and there Member No.: 7.584 |
si eu am interpretarea lui Ceres in engleza. daca cineva o vrea asa, o postez. daca nu... o traduc, ca nu este prea mare.
-------------------- Milionarii nu folosesc astrologia. Miliardarii, da. - JP Morgan, bancher american.
Of course I'm a woman! |
|
|
|
Jun 10 2007, 08:21 PM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 117 Joined: 29-April 07 From: Norvegia Member No.: 7.097 |
as fi interesata de interpretarea asteroizilor, va rog postati orice info in engl sau spaniola, ma descurc cu traducerea...
-------------------- Scopul educatiei este sa inlocuiasca o minte goala cu una deschisa
|
|
|
|
Jun 16 2007, 11:58 AM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 400 Joined: 2-June 07 From: here and there Member No.: 7.584 |
-------------------- Milionarii nu folosesc astrologia. Miliardarii, da. - JP Morgan, bancher american.
Of course I'm a woman! |
|
|
|
Feb 22 2008, 03:10 PM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 18 Joined: 24-October 07 Member No.: 10.596 |
QUOTE(Capricorbus @ Apr 9 2007, 11:22 PM) [snapback]16936[/snapback] Mi-au parvenit niste materiale despre asteroizii de natura feminina (Ceres, Juno, Pallas, Vesta). Autorul materialelor este un astrolog care se ocupa de studiul acestora de 15 ani si care si-a sintetizat astfel observatiile personale. Sunt structurate astfel: privire generala asupra semnificatiilor acestora, pozitia in semn, in casa si aspecte cu fiecare planeta. multumesc mult pt materialele despre asteroizii "feminini", sunt foarte utile si superioare calitativ fata de multe alte articole despre acestia |
|
|
|
Mar 6 2010, 01:29 AM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 794 Joined: 20-February 08 From: Norvegia Member No.: 14.084 |
Apropos de asteroizi 'feminini'...Ar fi interesant de studiat pozitia asteroidului Urania-muza astrologiei si astronomiei in hartile noastre, celor care suntem pasionati de astro.M-am uitat fugitiv pe cateva harti ale unor astroforumisti si am remarcat , de exemplu ca Astroforum/Capricorbus au Urania cj la ac grad cu Soarele, aladin are cj stransa(1gr) cu Venus, etc.
-------------------- Ceea ce este nu pare, ceea ce pare nu este! (Tao Te King)
|
|
|
|
Mar 6 2010, 11:29 PM
|
|
|
Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 36 Joined: 14-January 09 Member No.: 22.672 |
Am incercat si eu sa download-ez atasamentele - imi este imposibil, imi apare un mesaj de eroare.
Capricorbus, Nicky, cum pot face rost de ele? Va multumesc anticipat. -------------------- Cand statuia arata spre cer, idiotul se uita la deget.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 7th September 2010 - 03:46 AM |