THE SECRET, Scriptul filmului |
![]() ![]() |
THE SECRET, Scriptul filmului |
Apr 25 2007, 05:57 AM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2.447 Joined: 1-September 04 From: bucuresti Member No.: 22 |
Acum un an viata mea s-a prabusit in jurul meu. Am lucrat pana la extenuare. Tatal meu a murit pe neasteptate si relatiile mele erau haotice. Nu am stiut atunci, ca din cea mai mare disperare a mea avea sa vina cel mai mare cadou. Mi-a fost dat sa vad o sclipire din Marele Secret.
http://www.youtube.com/watch?v=_b1GKGWJbE8 Am inceput sa caut Secretul in istorie. Nu mi-a venit sa cred cata lume il cunostea. Ei au fost cei mai mari oameni in istorie. De ce nimeni altcineva nu il cunoaste? Tot ce am vrut sa fac e sa impartasesc Secretul lumii. Am inceput sa caut oameni in viata care cunosc Secretul. Unul cate unul au inceput sa apara. Trebuie sa stii ca acest secret iti da tot ceea ce vrei : FERICIRE, SANATATE si BOGATIE. Poti sa AI, FACI, FI orice iti doresti. Noi putem AVEA orice alegem sa avem. Nu-mi pasa cat de mare este. In ce fel de casa iti doresti sa traiesti? Vrei sa fi milionar? Ce fel de afacere vrei sa ai? Vrei mai mult succes? Ce vrei cu adevarat? Am vazut multe miracole petrecandu-se in viata oamenilor. Miracole financiare, miracole de vindecare fizica, vindecare mentala, vindecare in relatii. Toate acestea s-au petrecut pentru ca au stiut cum sa aplice Secretul. Acesta este marele secret al vietii. Probabil ca stai si te gandesti, care este secretul? Va voi spune cum am ajuns sa il inteleg. Noi toti ACTIONAM cu o singura FORTA infinita. Noi toti ne ghidam dupa exact aceleasi legi. Legile naturale ale Universului sunt atat de precise incat nu avem nici o dificultate in a construi navete spatiale putem trimite oameni pe Luna si putem cronometra aterizarea cu o precizie de o fractiune de secunda. http://www.thescienceofgettingrich.biz/ -------------------- omul este o prezenta de o complexitate fascinanta
|
|
|
|
Apr 27 2007, 10:22 AM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2.447 Joined: 1-September 04 From: bucuresti Member No.: 22 |
Nu ma intereseaza daca esti in India in Australia, Noua Zeelanda, Stockholm sau Londra sau Toronto sau Montreal sau New York. Noi toti lucram cu o singura putere. Este ATRACTIA. Secretul este Legea ATRACTIEI.
Tot ceea ce intra in viata ta este atras de catre tine acolo. Si este atras catre tine prin intermediul imaginilor pe care le pastrezi in minte. Este ceea ce gandesti. Intelegi, tot ceea ce se petrece in mintea ta atragi catre tine. Intotdeauna oamenii inteligenti stiu, ca poti sa te intorci pana in vechiul Babylon ei intotdeauna au stiu asta, era un grup restrans de oameni alesi. De ce crezi ca 1% din toata populatia castiga aproximativ 96% din toti banii care se castiga? Crezi ca e un accident? Nu este nici un accident. Asa este desemnat. Ei inteleg ceva. Ei inteleg Secretul. Si tu acum esti introdus Secretului. Cel mai simplu mod pentru mine de a considera legea atractiei, este sa ma consider un magnet si stiu ca un magnet va exercita atractie. Foarte simplu spus, legea atractiei zice ca elementele atrag elemente asemanatoare lor. "like attracts like". Dar noi vorbim de fapt la nivelul gandului. Treaba noastra ca si oameni, este sa ne agatam de ceea ce vrem, sa il facem foarte clar in mintea noastra ce este, si de acolo incepem sa invocam una dintre cele mai mari legi din univers care este Legea Atractiei. Devii ceea ce iti ocupa gandurile in marea parte a timpului dar atragi si acel lucru la care te gandesti in mod predominant. Daca il poti vedea aici, il vei putea tine aici.. Si acest principiu ar putea fi sumarizat in trei simple cuvinte : gandurile devin lucruri. Ceea ce majoritatea oamenilor nu inteleg este ca gandurile au o frecventa. Fiecare gand are o frecventa si noi putem masura un gand. Si astfel daca ai un gand din nou si din nou si din nou, daca iti imaginezi in minte, ca ai masina acea noua, ca ai banii de care ai nevoie, construind acea companie, gasindu-ti sufletul pereche. Daca iti imaginezi cum va arata, emiti aceasta frecventa in mod constant si consistent. Gandurile trimit semnalul magnetic care atrage manifestarea dorintei inapoi catre tine. http://www.youtube.com/watch?v=eUfXBpwWi1E&eurl Imagineaza-te traind in abundenta si o vei atrage. Intotdeauna functioneaza, cu fiecare persoana. Dar aici e problema, majoritatea oamenilor se gandesc la ceea ce nu vor si se intreaba de ce apare din nou si din nou si din nou. Legii atractiei nu ii pasa daca tu percepi ceva ca fiind bun sau rau sau daca nu il vrei sau daca il vrei. Raspunde gandurilor tale. Asa ca daca tu stai uitandu-te la muntele de datorii, simtindu-te groaznic in legatura cu el, atunci acesta este semnalul pe care il trimiti in univers. Ma simt intr-adevar groaznic din cauza datoriilor pe care le am si de fapt tu iti reafirmi tie, simti acest lucru la toate nivelele fiintei tale, si in consecinta e ceea ce vei primi si mai mult. Si atunci cand tu te uiti la lucrurile pe care le doresti si le spui "da", activezi un gand si legea atractiei raspunde la acel gand si iti aduce ceea ce se potriveste cu acel gand. Dar atunci cand te uiti la ceva ce nu iti doresti, si strigi "nu" catre el, de fapt nu il impingi de la tine. In schimb actionezi exact acel gand pe care nu il doresti si acum legea atractiei aliniaza acele lucruri pentru tine la fel. Este un univers care se bazeaza pe atractie, totul este legat de atractie. Legea atractiei functioneaza intotdeauna, indiferent daca tu crezi sau nu daca intelegi sau nu. Intotdeauna functioneaza. S-ar putea sa te gandesti la trecut sau prezent sau la viitor, dar indiferent daca iti amintesti, observi sau imaginezi, in acest proces activezi gandirea si legea atractiei, care este cea mai puternica forta in univers, raspunde gandului tau. Creatia are loc intotdeauna. De fiecare data cand un individ are un gand sau un proces prelungit de gandire se afla in procesul creatiei. Ceva se va manifesta din acele ganduri. Legea atractiei zice ca iti va da orice spui si focalizezi. http://www.youtube.com/watch?v=dB5NHgVfQVg&NR=1 Si asa daca te plangi pentru cat de rau este, ceea ce creezi este mai mult din "cat de rau este". http://www.youtube.com/watch?v=vq0Q3FODfD8 -------------------- omul este o prezenta de o complexitate fascinanta
|
|
|
|
Apr 27 2007, 11:29 AM
|
|
Legea Atractiei este evidenta pretutindeni in jurul tau daca intelegi ceea ce este.
http://www.youtube.com/watch?v=4frZ0CPkMh4...feature=related Are de a face cu tine care esti un magnet care atrage ganduri, oameni, evenimente, stil de viata. Intr-adevar, tot ceea ce tu aduci in viata ta aduci datorita Legii Atractiei. Vreau sa spun, nu vorbesc din punctul de vedere al unei gandiri dornice sau imaginatiei nebune. Iti vorbesc tie dintr-o intelegere profunda. http://www.youtube.com/watch?v=Yk8Pp1JFnSQ...feature=related Fizica cuantica chiar incepe sa arate in directia asta. Ea spune ca nu poti avea un univers fara a avea mintea parte a lui. Mintea este de fapt cea care da forma lucrurilor percepute. Acum daca tu nu intelegi nu inseamna ca tu trebuie sa respingi acest lucru. Tu nu intelegi electricitatea in mod corect, in primul rand nimeni nu stie ce este de fapt electricitatea si totusi te bucuri de beneficiile ei. Tu stii cum functioneaza? Eu nu stiu cum functioneaza. Dar stiu asta, ca poti cu electricitatea sa prajesti masa unui om si poti de asemenea sa prajesti omul. Oamenii foarte des cand incep sa inteleaga marele secret, incep sa devina tematori din cauza multitudinii de ganduri negative pe care le au. Ei trebuie sa fie constienti de doua lucruri: 1. A fost dovedit acum stiintific ca un gand pozitiv este de sute de ori mai puternic decat un gand negativ, si asta ajuta la eliminarea unui grad de ingrijorare de la inceput. 2. tu traiesti intr-o realitate unde exista un timp tampon. Si asta este in avantajul tau. Tu nu ai vrea sa fii intr-un mediu in care gandurile tale se manifesta imediat. Realiatea se manifesta dupa o perioada si asta este chiar un lucru pozitiv. Si atunci tu vrei sa fii constient de gandurile tale vrei sa iti alegi gandurile cu si vrei sa te simti bine facand asta pentru ca tu esti capodopera vietii tale tu esti Michaelangelo-ul vietii tale. David pe care il sculptezi esti tu. Si fa-o cu gandurile tale. Leaderii din trecut care aveau secretul vroiau sa tina puterea si sa nu o imparta. Asa ca au tinut oamenii in ignoranta departe de Secret. Oamenii mergeau la serviciu, isi faceau treaba si se intorceau acasa. Alergau in cerc fara putere pentru ca Secretul era monopolizat de putini. Traim intr-un univers unde sunt legi. La fel este si cu legea gravitatiei, daca tu cazi de pe o cladire nu conteaza daca esti un om bun sau unul rau, te vei lovi de pamant. Tot ceea ce te inconjoara acum in viata ta, inclusiv lucrurile de care te plangi le-ai atras. Acum, stiu ca prima data cand auzi asta iti displace ce afli. Tu imediat vei spune : Eu nu am atras accidentul de masina. Eu nu am atras un anume client. Eu nu am atras in mod special datoria. Eu nu am atras... orice este ceea ce face obiectul nemultumirii tale. Iar eu sunt aici in fata ta sa-ti spun, da, tu ai atras asta in viata ta. Si asta este unul dintre conceptele cel mai greu de inteles, dar odata ce l-ai acceptat iti va schimba viata.. Asta este parte a Marelui Secret, chiar aici. Si cei mai multi dintre noi atrag implicit. Noi credem ca nu avem nici un control asupra sa. Gandurile noastre sunt pe pilot automat, sentimentele noastre sunt pe pilot automat, asa incat totul vine la noi in mod implicit. Acum cand este prima data cand auzim asta s-ar putea sa te simti... acum trebuie sa imi monitorizez gandurile? Asta va necesita multa munca. Asa va parea la inceput. Dar acolo este momentul in care incepe distractia. Noi nu va incurajam sa incercati sa va monitorizati gandurile. Asta ar putea sa va innebuneasca. Sunt asa multe ganduri care vin spre voi din asa multe directii, avand asa de multe subiecte. Acolo este locul in care sistemul emotional de ghidare intra in actiune. Emotiile tale - sistemul vostru emotional - este ceea ce va ajuta sa intelegeti ceea ce ganditi. Deci gandurile cauzeaza sentimentele. Emotiile sunt acest dar incredibil pe care il avem. Si ne lasa sa stim ceea ce atragem. http://www.ro-en.ro/ Sunt doar doua emotii din perspectiva noastra. Unele pozitive si altele negative. Le poti numi in multe feluri, dar in esenta toate acele emotii negative - indiferent daca e vina, furia sau frustrarea - toate sunt percepute in acelasi fel. Pur si simplu nu te fac sa te simti bine. Si toate sunt ghizi care spun ca la ce te gandesti in momentul de fata nu este aliniat la ceea ce iti doresti cu adevarat. -------------------- omul este o prezenta de o complexitate fascinanta
|
|
|
|
Apr 27 2007, 07:29 PM
|
|
La alt nivel este denumit frecventa proasta sau vibratii negative sau cum vrei sa o denumesti.
http://www.youtube.com/watch?v=Oo4Im46vGKE...feature=related Cea care te face sa te simti bine, increzator, fericit sau indragostit, acel sentiment bun, acea emotie pozitiva este indrumare care spune ca ceea ce tu gandesti acum este aliniat cu ceea ce tu vrei. Sentimentele noastre sunt un mecanism de feedback pentru noi despre orice facem sau nu facem chiar daca urmam un curs sau nu. http://www.youtube.com/watch?v=4UQrtPx47Ug Cu cat te simti mai bine cu atat mai mult esti aliniat. Cu cat te simti mai rau cu atat esti mai putin aliniat. Ceea ce faci pe masura ce treci prin varietatea de experiente zilnice este ca tu emiti ganduri care formeaza efectiv viitoarele tale experiente. http://www.youtube.com/watch?v=VwC-YqS9eus...feature=related Si poti spune dupa felul in care te simti daca lucrurile catre care te indrepti iti vor crea placere in momentul in care le vei obtine. Si primesti exact ceea ce simti si mai putin ceea ce gandesti. De aceea daca oamenii incep prost ziua o tin tot asa. Toata ziua va merge asa cum te astepti. Ei nu au nici o idee ca o simpla schimbare in emotiile lor poate schimba ziua si intreaga lor viata. Daca incepi prin avea o zi buna si esti in acea stare de fericire atata timp cat nu lasi ceva sa iti schimbe starea, vei continua sa atragi prin legea atractiei mai multe situatii, oameni care sustin acel sentiment fericit. Zile bune, zile rele, cei bogati devin mai bogati, cei saraci mai saraci este ceea ce acesti oameni in mod predominant si continuu simt. Tu poti chiar acum sa te simti sanatos. Tu poti incepe sa te simti prosper. Tu poti incepe sa simti iubirea care te inconjoara, chiar si daca ea nu este acolo. Si ceea ce se va intampla este ca va raspunde la natura cantecului tau. Universul va raspunde la natura sentimentului tau interior si va incepe sa se manifeste pentru ca acesta este modul in care tu simti. In simplu spus, pe ceea ce te focalizezi cu gandul si sentimentul, este ceea ce atragi in experienta ta, chiar daca este ceva ce iti doresti sau nu. De fiecare data. Fara exceptie. Este greu de acceptat. Dar in momentul in care incepi sa te deschizi la asta, ramificatiile sunt incredibile. Inseamna ca orice gand ai avut si s-a manifestat in viata poate fi anulat printr-o modificare a perceptiei tale. Este foarte important sa te simti bine pentru ca acest sentiment de bine este ceea ce se transmite ca un semnal in univers si incepe sa atraga mai mult din el pentru tine. Deci cu cat te simti bine mai mult timp cu atat mai mult vei atrage lucrurile care te ajuta sa te simti bine si care sunt capabile sa te ridice din ce in ce mai sus. Cand te simti daramat, stii ca poate fi schimbat instantaneu? Pune o melodie care iti place. Incepe sa canti. Asta iti va schimba emotiile. Sau gandeste-te la ceva frumos. Gandeste-te la un bebelus. Poate la unul pe care il iubesti. Si insista pe el. Tine acel gand in minte, blocheaza orice altceva in afara acelui gand. Iti garantez ca o sa incepi sa te simti bine. Acest principiu se aplica la animalul de casa al familiei tale care cred ca este deosebit pentru ca te pune intr-o stare emotionala aparte. Cand simti iubire pentru animalul tau de companie este o stare deosebita de iubire care iti va aduce o stare de bine in viata. Si ce cadou este. Si cand incepi sa intelegi cum functioneaza, cand incepi sa iti ghidezi gandurile bazandu-te pe modul in care simti si incepi sa simti corelatiile intre ceea ce simti si ceea ce gandesti si ceea ce ti se intoarce, inainte sa-ti dai seama iti vei da seama ca esti creatorul realitatii tale. Si cei care privesc de la departare o sa stea mirati uitandu-se la viata ta perfecta. De cand am aflat Secretul si am inceput sa-l aplic in viata mea, viata mea a fost intr-adevar magica, cred ca este viata la care oricine viseaza, si eu o traiesc zi de zi. http://www.youtube.com/watch?v=PUMMC4HWK-k&NR=1 -------------------- omul este o prezenta de o complexitate fascinanta
|
|
|
|
Apr 27 2007, 08:05 PM
|
|
Multi oameni ma intreaba care este rolul lor in procesul creativ si care este treaba Universului.
http://www.youtube.com/watch?v=Oo4Im46vGKE...feature=related Asa ca hai sa ne uitam la asta pentru moment. Sa folosim metafora lui Aladin. Probabil ca ai auzit de ea. Aladin ia lampa, o sterge de praf si din ea apare duhul lampii. Duhul lampii intotdeauna spune un singur lucru: "Dorinta ta este comanda pentru mine". Daca identifici povestea in istorie noi credem ca erau trei dorinte, dar daca mergi pana la origini, nu exista limita pentru numarul de dorinte. Gandeste-te la asta. Sa luam acum aceasta metafora si sa o aplicam in viata noastra. Tine minte, Aladin este cel care intotdeauna cere ceea ce isi doreste. Apoi ai acest mare Univers care este acest mare duh si traditiile l-au denumit in multe feluri : Ingerul pazitor, sinele tau superior. Vreau sa spun ca putem sa punem orice eticheta si poti alege pe care functioneaza cel mai bine pentru tine. Dar fiecare traditie ne-a spus ca exista ceva mai mare decat noi. Si duhul intotdeauna spune un singur lucru... "Dorinta ta este comanda pentru mine". Vrem sa iti spunem ca procesul creativ are trei pasi. Pasul unu este ca tu trebuie sa ceri ceea ce iti doresti. Tu nu trebuie sa folosesti cuvinte pentru a cere, de fapt, universul nici nu aude cuvinte de la tine. Universul raspunde in totalitate la gandurile tale. Ce vrei de fapt? Stai jos si scrie pe o bucata de hartie. Scrie la timpul prezent. Poti sa incepi prin a scrie "Sunt bucuros si recunoscator acum pentru..." Si apoi explica cum vrei sa fie viata ta. In fiecare arie. Si asta este foarte distractiv. E ca si cum ai avea Universul ca si un catalog, si il rasfoiesti si spui: "Pai, cred ca as vrea sa am experienta asta si as vrea sa am produsul asta si as vrea sa am o persoana ca asta". Esti tu care plasezi o comanda Universului. E chiar asa de usor! Al doilea pas este raspunsul. Un raspuns la ceea ce ai cerut. Si asta nu este munca ta in forma fizica. Universul va face acest pas pentru tine. Toate fortele universului raspund la gandurile pe care tu le-ai pus in miscare. Duhul: "Dorinta ta este comanda pentru mine". Si Universul va incepe sa se rearanjeze sa faca acel lucru sa se intample. Cei mai multi nu ne-am lasat pe noi sa vrem ceea ce vrem cu adevarat, pentru ca nu ne putem imagina cum o sa se intample. Daca vei cerceta putin iti va deveni evident ca oricine care a realizat ceva, nu stia cum o sa il realizeze. Singurul lucru e ca stiau ca il vor face. Nu trebuie sa stii cum se va realiza. Nu trebuie sa stii cum Universul se va re-aranja. Nu trebuie sa stii cum, iti va fi aratat. Vei atrage calea! Deci cand prietenii tai vor spune, "Ceva trebuie ca merge foarte gresit pentru ca stiu ca cer, dar unde imi sunt cele cerute? Si noi spunem, tu ceri. Tu ai completat pasul unu, nu ai ce face trebuie sa il faci. Si Universul iti raspunde de fiecare data, fara exceptie. Dar mai este un pas pe care trebuie sa il intelegi! Si este pasul trei care este pasul in care primesti. Ceea ce inseamna ca trebuie sa devii aliniat cu ceea ce iti doresti. Cand esti aliniat cu ceea ce iti doresti te simti minunat ! Asta este entuziasmul, asta este bucuria, asta este aprecierea, asta este pasiunea. Dar cand simti disperare frica sau manie, acestea sunt indicatori puternici ca tu nu esti aliniat in acest moment cu ceea ce ceri. Asa ca atunci cand incepi sa realizezi ca modul in care simti este totul, si incepi sa iti directionezi gandurile bazandu-te pe modul in care simti, putin cate putin vei descoperi locul cu sentimente cu care tu devii una, si care acum trebuie sa se manifeste in experienta ta. Si apoi transformi fantezia intr-un fapt si esti in pozitia de a construi fantezii mai mari si mai bune. Si asta prietene, este procesul creativ. Deci, legea atractiei, studiul si practica legii atractiei este sa iti dai seama ce te va ajuta sa generezi sentimentele de a avea ce iti doresti acum. Du-te si fa un test drive masinii pe care o vrei, du-te vezi casa pe care ti-o doresti, intra in casa. Fa orice pentru a genera sentimentul de a o avea acum si aminteste-ti-l. Orice poti face pentru a crea acel sentiment te va ajuta sa il atragi. S-ar putea doar sa te trezesti si sa fie acolo, deja manifestat. Sau, s-ar putea sa ai o idee inspirata sau actiune de intreprins. Tu nu ar trebui sa spui, "Mda, as putea face asa, dar mi-ar displace" Pentru ca nu esti pe drumul cel bun daca acesta este cazul. Actiuni vor fi uneori necesare, dar daca tu intr-adevar faci acest lucru aliniat cu ceea ce Universul incearca sa iti livreze, te vei simti voios, te vei simti foarte viu, timpul se va opri, si ai putea sa faci acel lucru toata ziua. Universului ii place viteza, NU amana! NU te indoi! NU presupune! Cand oportunitatea este acolo, cand impulsul este acolo, cand ghiontul intuitiv este acolo, actioneaza! Asta e ceea ce trebuie tu sa faci. Si asta este tot ce trebuie sa faci. Vei atrage orice tu vrei. Daca de bani ai nevoie ii vei atrage, daca de oameni ai nevoie ii vei atrage. Daca este o carte de care ai nevoie, o vei atrage. Trebuie sa fii atent la ceea ce te atrage, pentru ca tu ai imagini a ceea ce iti doresti, tu vei fi atras catre lucruri si lucruri vor fi atrase catre tine. Dar se misca in realitatea fizica cu si prin tine. Si face asta respectand legea. Poti ######i fara nimic, si din nimc si in nici o cale, o cale se va face. Gandeste-te la asta. Un domn trecut de prima tinerete, dar cu portofelul gras, agata la bar o tanara frumoasa. Dupa putin timp ajung in apartamentul domnisoarei. Pana ce tanara se "pregateste", domnul vrea sa puna un CD pentru atmosfera. Pe raft: Brahms, Verdi, Ceaikowski etc. - Vai, draga, asemenea muzica asculti tu?! - Ah, da, am uitat sa va spun ca eu am absolvit Conservatorul. Domnul se lasa pagubas cu muzica, dar vede cartile din biblioteca. Pe raft : Eliade, Goethe, Puskin etc. - Vai, draga, asemenea carti citesti tu?! - Ah, da, am omis sa va spun ca am terminat si filologia. - Pai, bine, fato, da’ prostituata cum ai ajuns?! - Ah, printr-un mare noroc!... -------------------- omul este o prezenta de o complexitate fascinanta
|
|
|
|
Apr 28 2007, 09:07 AM
|
|
In masina, pe timp de noapte, farurile lumineaza 100-200m inainte, si totusi poti merge din California pana la New York, conducand noaptea, pe intuneric, pentru ca tot ceea ce ai nevoie sa vezi sunt urmatorii 100 de metri.
http://www.youtube.com/watch?v=Izu6bTGnhQY...feature=related Si asa are tendinta viata de a ni se dezvalui. Si daca avem incredere ca urmatorii 200 m care ni se vor dezvalui dupa aceea, si urmatorii 200 m de dupa ei, viata va continua sa ti se reveleze. Si pana la urma te va duce la destinatie indiferent ce iti doresti, pentru ca tu iti doresti acel lucru. Alt lucru asupra carora oameni se intreaba este, cat va dura? Cat timp va trebui sa manifest masina, relatia, banii, sau orice altceva vreau? Ei bine nu am nici o regula care spune ca va dura 30 minute sau 30 de zile. Eu cred ca este mai mult o chestiune de a fi aliniat cu Universul insusi. Marimea nu conteaza pentru Univers. http://www.youtube.com/watch?v=Izu6bTGnhQY...feature=related Nu este cu nimic mai greu sa atragi la un nivel stiintific ceva ce noi consideram a fi urias catre ceva ce noi consideram extrem de mic... Universul face orice lucru fara efort. Iarba nu se chinuie sa creasca, este fara efort. E acest design maret. Este vorba doar de ce se petrece aici. Este ceea ce noi am creat spunand "Asta este mare, va dura ceva timp" si "Asta e mic, o sa se intample intr-o ora". Acestea sunt regulile noastre pe care le definim. Nu sunt legi in spiritul Universului. Tu alimentezi sentimentele de a avea acum. Universul va raspunde. Unii oameni se descurca mai usor cu lucrurile mici si noi uneori spunem, "######este cu ceva mic - o cana de cafea. Intentioneaza azi sa atragi o ceasca de cafea. Mentine imaginea in care vorbesti cu un vechi prieten cu care nu te-ai mai vazut de mult timp. Cumva sau cineva va incepe sa iti vorbeasca de cealalta persoana. Cealalta persoana iti va telefona sau vei primi o scrisoare. Oamenii sunt uluiti de modul in care aliniez parcarile, si am facut asta chiar de cand am inteles Secretul. Vizualizez un spatiu de parcare exact unde mi-l doresc si in 95% din cazuri e acolo pentru mine, 5% din timp trebuie doar sa astept 1-2 minute si persoana va pleca si eu voi putea parca. Si eu fac asta tot timpul. O multime de oameni se simt blocati sau prizonieri sau limitati de circumstantele lor prezente, si incerc sa atrag atentia ca oricare ar fi circumstantele tale actuale, asta e doar realitatea ta curenta, si realitatea curenta va incepe sa se modifice ca si rezultat al acestei vizionari si inceperii folosirii Secretului. Si uneori te simti ca esti blocat, pentru ca tu continui sa ai aceleasi ganduri iar si iar. Si tinzi sa obtii aceleasi rezultate iar si iar. Te uiti doar la ceea ce este, si dupa aceea te gandesti doar le ceea ce este. Si cand te gandesti la ceea ce este Legea Atractiei iti da mai mult din ceea ce este deja. Si atunci cand observi ce este si te gandesti la ce este Legea Atractiei iti da mai mult din ce este. Si apoi daca observi ce - am mai fost pe aici nu-i asa? Trebuie sa gasesti o cale sa abordezi ce este dintr-un punct de vedere avantajos. Majoritatea oamenilor se uita la starea lor actuala si spun asta sunt eu. Nu e ceea ce esti ci ceea ce ai fost. Daca te uiti la starea de lucruri actuala sa zicem ca nu ai multi bani in cont sau ca nu ai relatia pe care ti-o doresti sau ca sanatatea sau forma ta nu sunt corespunzatoare. Asta nu este ceea ce esti asta este rezultatul gandurilor si actiunilor tale trecute. Iar noi traim constant in aceste rezultate ale gandurilor si actiunilor pe care le-am intreprins in trecut. Cand te uiti la situatia actuala si te definesti pe tine dupa ea te condamni sa nu ai nimic mai mult decat acelasi lucru in viitor. -------------------- omul este o prezenta de o complexitate fascinanta
|
|
|
|
Apr 28 2007, 05:37 PM
|
|
Ok, ce poti face acum pentru a-ti transforma viata?
http://www.youtube.com/watch?v=Wol8KwFSITU...feature=related Iti voi spune 2-3 lucruri. Incepe sa faci o lista cu lucrurile pentru care esti recunoscator! Incepe cu asta pentru ca iti va modifica energia. Va incepe sa iti schimbe gandirea. Cand inainte de acest exercitiu posibil sa te fi focusat pe ce nu aveai, si posibil sa te fi focusat pe nemultumirile tale si posibil sa te fi focusat pe orice probleme ai avea, cand faci acest exercitiu incepi sa mergi intr-o directie diferita. Incepi sa fii recunoscator pentru toate acele lucruri care te fac sa te simti bine. Recunostiinta este absolut drumul de a aduce mai mult in viata ta ! Orice barbat stie ca atunci cand sotia il apreciaza pentru lucrurile marunte pe care le face, vrea sa faca si mai multe. E intotdeauna vorba despre apreciere. Atrage lucrurile si atrage suport. Am spus de multi ani ca la orice ne gandim si multumim, ne este adus. E acel sentiment ca trebuie sa ai si pentru mine a fost un exercitiu foarte puternic, in fiecare dimineata sa ma trezesc si sa zic multumesc! in fiecare dimineata cand picioarele mele ating podeaua, multumesc. Si apoi incep sa parcurg lucrurile pentru care sunt recunoscator in timp ce ma spal pe dinti si fac alte lucruri. Si nu doar ma gandesc la ele si repet ca pe o poezie, ii dau profunzime si simt sentimentul de recunostinta. Pentru ca imediat ce incepi sa te simti diferit in legatura cu ceea ce ai deja, vei incepe sa atragi mai multe lucruri bune, mai multe lucruri pentru care esti recunoscator. Pentru ca te poti uita imprejur si sa spui, "Mda, uita-te, nu am masina pe care o vreau nu am casa pe care o vreau, Nu am sanatatea pe care o vreau, Nu am sotia pe care o vreau, whoa, stop, stop.... Acestea sunt toate lucruri pe care nu le vrei. Concentreaza-te pe acele lucruri pe care deja le ai si esti recunoscator. Si s-ar putea sa fie, ochii cu care urmaresti asta. Ar putea fi hainele pe care le ai. Sigur, ai putea prefera altceva si in curand vei obtine altceva daca incepi sa te simti recunoscator pentru ceea ce ai. Cred ca oricine traverseaza perioade in care spun, "oh, lucrurile nu merg bine, situatia este destul de rea, si se intampla anumite lucruri in familia mea..." Si am gasit o piatra ! Si stau aici tinand acesta piatra. Ma puteti vedea purtand-o cu mine. Am gasit o piatra, am pus-o in buzunar si mi-am spus, "Stii ce? De fiecare data cand voi atinge piatra, ma voi gandi la ceva pentru care sunt recunoscator" Si in fiecare dimineata cand ma trezesc, o iau de pe dulap, o pun in buzunar, si parcurg lucrurile pentru care sunt recunoscator. Seara, ce faci? Iti golesti buzunarele, si este acolo din nou. Stii, am avut experiente diferite cu asta, am avut niste experiente xtraordinare. Un tip din Africa de Sud, m-a vazut cand mi-a cazut si m-a intrebat:"Ce-i aia?" Am inceput sa ii explic, asa ca el a denumit-o "Piatra recunostintei" Doua saptamani mai tarziu am primit un mail de la el din Africa de Sud. Si mi-a spus ca fiul sau moare de o boala rara, o forma de hepatita. "Imi poti trimite 3 pietre ale recunostintei?" Erau doar pietre gasite pe strada, si asa ca am zis, "Sigur". Trebuia sa ma asigur ca pietrele erau speciale, asa ca am mers la rau, m-am uitat si am cules pietrele potrivite, si i le-am trimis. 4-5 luni mai tarziu am primit un email de la el. Fiul meu este mai bine,se simte excelent. Si mi-a spus, "trebuie sa stii ceva... Am vandut peste 1000 de pietre pentru 10 dolari bucata ca si pietre ale recunostintei, si am strans bani pentru caritate. Multumesc foarte mult." Si este important sa fii intr-o atitudine de recunostinta cum imi place sa o denumesc. Alt lucru pe care l-as sugera pe care sa-l faci acum pentru a-ti transforma viata, si este asa de enorm incat nu gasesc cuvinte sa-l descriu cat de puternic este pentru tine. Am luat procesul de vizualizare de la programul Apollo, si l-am folosit in anii '80 si '90 pentru programul olimpic. Si a fost denumit "Exersarea vizuala motorie" si lucrul interesant legat de minte este, ca am luat atletii olimpici si i-am legat la un sofisticat echipament de bio-feedback, si i-am pus sa alerge cursa doar in mintea lor. Incredibil, aceeasi muschi erau contractati in aceeasi secventialitate atunci cand alergau in minte, ca si atunci cand alergau pe pista. Cum se poate asta? Pentru ca mintea nu poate distinge daca chiar o faci sau daca este doar o antrenare. Cred ca daca ai fost acolo cu mintea, vei merge acolo cu corpul. Cand vizualizezi, cand ai imaginea aceea repetandu-se in mintea ta, intotdeauna si doar gandindu-te la rezultatul final. De exemplu, uita-te la dosul palmelor tale chiar acum. Chiar uita-te la dosul palmelor tale, la culoarea pielii tale, pistruii, vasele de sange, inelele, unghiile, unghiile false. Integreaza toate aceste detalii, chiar inainte de a inchide ochii si apoi vezi aceste maini, degetele tale pe volanul noii tale masini. Este o experienta holografica atat de reala, atat de reala in acest moment incat nu mai simti ca iti doresti acesta masina pentru ca simti ca deja o ai. E sentimentul care creeaza intr-adevar atractia, nu doar o imagine sau un gand si o multime de oameni cred, "Pai, daca voi avea ganduri pozitive sau vizualizand ceea ce vreau, asta va fi suficient". Dar daca continui sa faci asta si tot nu ai un sentiment de abundenta sau nu te simti iubitor si bucuros, atunci dupa parerea mea nu creeaza o putere de atractie. -------------------- omul este o prezenta de o complexitate fascinanta
|
|
|
|
Apr 28 2007, 07:13 PM
|
|
Aici este de fapt unde Secretul intra in actiune.
Te pui in starea in care simti ca esti intr-adevar in acea masina, si nu "oh, as vrea sa am masina asta", sau, "Intr-o zi o voi avea", pentru ca este un sentiment foarte clar care este asociat cu asta. Nu este in prezent, nu este, este in viitor. Daca ramai la acest sentiment intotdeauna va fi in viitor. Simte bucuria, simte fericirea! Indiferent cat de copilaresc ar parea in acea camera intunecata si linistita si tu faci "woo hoo!" Fa-o! http://www.youtube.com/watch?v=g7OmJ8Mnt5o...feature=related O multime de oameni vor spune, "Hei, chiar trebuie s-o fac?" Cat de mult vrei schimbarea? Acum acest sentiment si perspectiva interiora vor incepe sa devina o usa deschisa prin care puterea Universului va incepe sa se manifeste. Jobul nostru nu este sa descoperim cum. "cum" se va arata dintr-o dedicare si credinta in "ce". "Cum" este domeniul universului. Intotdeauna cunoaste cel mai scurt, rapid, si cel mai armonios drum intre tine si visul tau. Daca l-ai incredintat universului vei fi surprins de ceea ce iti va fi livrat. Aici este unde magia si miracolele se petrec. S-ar putea sa spui ca vei vrea sa faci asta zilnic dar asta n-ar trebui sa devina o munca. Ceea ce este in esenta important aici si care este si Secretul este sa te simti bine. Tu vrei sa te simti incredibil de tot in acest proces. Vrei sa fii fericit, extaziat, si acordat cat mai mult posibil. Singura diferenta intre oamenii care intr-adevar traiesc asa, si oamenii care nu traiesc magia vietii lor, este aceea ca oamenii care traiesc in magia vietii lor au moduri specifice de a fi. Ei au facut din acest proces un obicei si magia se intampla in viata lor oriunde merg, pentru ca isi aduc aminte de el si il fac tot timpul, si nu ca un eveniment intamplat odata. -------------------- omul este o prezenta de o complexitate fascinanta
|
|
|
|
Apr 29 2007, 10:37 AM
|
|
Decide ceea ce vrei, crede ca il poti avea, crede ca il meriti, crede ca este posibil pentru tine.
Si apoi inchide ochii in fiecare zi pentru cateva minute si vizualizeaza ca ai deja ceea ce vrei, si simte emotiile de a-l avea deja. Iesi apoi din acea stare si focuseaza-te pe ceea ce esti deja recunoscator. Si chiar fii, bucura-te !, Si apoi incepe-ti ziua si elibereaza ceea ce iti doresti catre Univers, si crede ca Universul va gasi o madalitate sa manifeste ce doresti. Stii, Secretul a fost o transformare reala pentru mine, pentru ca am crescut intr-o familie unde tatal meu era foarte negativ, care credea ca bogatii erau oameni care jefuisera pe toata lumea. Credea ca oricine avea bani, a inselat pe cineva. si asa am crescut cu o multime de convingeri despre bani, ca daca ii ai te fac rau, si ca doar oamenii rai au bani, si ca banii nu cresc in copaci. Asta era ceva important. "Cine crezi ca sunt, Rockefeller?" Asta era una dintre frazele lui favorite. Diferenta intre incredere si teama este diferenta intre recuperare si nerecuperare. Si asa am crescut crezand ca viata este dificila, ca era greu, ca trebuia sa te chinui. Si doar cand l-am intalnit pe W. Clement Stone, am inceput sa imi schimb intr-adevar viata. Cand lucram cu Stone mi-a spus, " Vreau ca tu sa iti stabilesti un obiectiv asa de mare ca daca il vei atinge sa fii socat. Si sa fie in asa fel incat sa il poti atinge doar pentru ca eu te-am invatat niste lucruri." Ei bine, atunci faceam 8,000 dolari pe an, si imi doream ceva care era masurabil, si asa ca am zis, "Vreau sa fac 100,000 de dolari pe an". Nu aveam nici o idee cum puteam face asta. Nu vedeam nici o strategie, nici o posibilitate. dar am zis, "O sa declar ca, o sa cred acest lucru, o sa actionez ca fiind adevarat, si o sa-l eliberez." Si am facut asta. Si un lucru care m-a invatat a fost ca in fiecare zi sa inchid ochii si sa vizualizez obiectivele ca si cand ar fi deja realizate. Si intr-adevar am confectionat o bancnota de 100,000 de dolari pe care am pus-o pe tavan. Asa ca era primul lucru pe care il vedeam cand ma trezeam - ma uitam in sus si era acolo si imi reaminteam ca asta era intentia mea. Si apoi imi inchideam ochii si vizualizam ca am acesti 100,000 de dolari si stilul de viata Si… interesant, nimic semnificativ nu s-a intamplat pentru 30 de zile. Stiti, nu am avut nici o idee revolutionara, nimeni nu mi-a oferit mai multi bani. Si dintr-o data cand eram la dus, trecusera cam 3 saptamani, am avut o idee de 100,000 de dolari. Mi-a venit pur si simplu. Intentioneaza acel lucru pe care-l vrei in viata ta! Asta ne duce la unul din lucrurile pe care le-am discutat pe parcursul Secretului. Jobul tau este sa declari ce iti doresti din catalogul universului. Ei bine, daca banii sunt unul din lucruri, spune exact cat ai vrea sa ai. As vrea sa am 25,000 dolari, venit neasteptat in urmatoarele 30 de zile, sau orice altceva iti doresti. Trebuie sa fie credibil pentru tine. Majoritetea oamenilor au un scop din a scapa de datorii Asta te va tine in datorii pentru totdeauna. Orice este lucrul la care te gandesti il atragi. Il spui, dar este sa scapi de datorie. Nu ma intereseaza daca vrei sa scapi sau nu de datorii daca gandesti datorii, vei atrage datorii. Creaza un program automat de plata a datoriei si incepe sa te gandesti la prosperitate. De multe ori oamenii imi spun, "As vrea sa-mi dublez venitul anul viitor." si apoi te uiti la actinile lor si ei nu fac acele lucruri care vor face acest lucru sa se intample, si tu stii ei se vor razgandi si vor spune "Ei bine, nu imi permit asta." OK, stii ce,"Dorinta ta este comanda pentru mine". In timp ce tu insisti ca n-ai destui bani, in timp ce tu vorbesti cu prietenii ca n-ai destui bani, in timp ce tu esti nefericit ca n-ai destui bani, de fapt tu activezi in interiorul tau, sau continui sa activezi un gand, care este foarte diferit de dorinta pe care ai lansat-o. La ce se ajunge este ca, nu poti face mai multi bani dar sa te concentrezi pe nu este suficient. -------------------- omul este o prezenta de o complexitate fascinanta
|
|
|
|
Apr 30 2007, 09:51 AM
|
|
Legea Atractiei spune, pe ceea ce te concentrezi aia vei primi.
http://www.youtube.com/watch?v=p1Dp7G_RwM4...feature=related Despre vindecare… Fiecare forma de vindecare are locul ei. Este doar o singura sursa de stare de bine si tu stii. Este sursa energiei pozitive pure. Si tot Universul pe care il cunoastem, are din abundenta exact asta. Este o lume care este bazata pe starea de bine si starea de bine abunda in mod dramatic. Si cand lasi acesta sursa sa curga, din plin, te simti foarte, foarte, bine. Si cand o limitezi un pic, nu te mai simti asa de bine. Exista doar o sursa de stare de bine pe care tu o lasi sa curga sau nu. Si emotiile tale magnifice iti spun tie ce este acest mix. Cum te comporti in a lasa sau a rezista acestei conexiuni ? Stiu oameni care au avut boli terminale. Toate sunt doar o veriga slaba. Toate sunt rezultatul unui singur lucru. Stresul. Si tu pui suficient stres pe lant, si tu pui suficient stres pe sistem si o za se va rupe. Fiziologia creaza boala pentru a ne da feedback, sa ne spuna ca avem o perspectiva dezechilibrata ca nu suntem iubitori, ca nu suntem recunoscatori. Asa ca semnele si simptomele corpului nu sunt ceva teribil Intrebarea este frecvent pusa cand un om manifesta o boala in templul corpului, sau un alt tip de disconfort in viata, prin puterea gandirii corecte poate fi reversat? Si raspunsul este absolut da. In Noiembrie 23 am fost diagnosticata cu cancer mamar. Am crezut in inima mea, cu sentimente puternice, ca am fost deja vindecata. In timpul zilei, toata ziua, eu doar spuneam, "Multumesc pentru vindecare." Si am facut asta incontinuu. "Multumesc pentru vindecarea mea." Am crezut in sufletul meu ca am fost vindecata. Ma vedeam ca si cand cancerul nu a fost niciodata in corpul meu. Unul din lucrurile pe care l-am facut pentru a ma vindeca a fost sa ma uit la comedii. Tot ce faceam era sa radem, radem, radem. Nu imi permiteam sa pun nici un fel de stres in viata mea, pentru ca stiam ca stresul era unul dintre cele mai rele lucruri pe care il poti face in timp ce incerci sa te vindeci. De cand am fost diagnosticata adica 23 Noiembrie, pana in momentul in care am fost vindecata total, a trecut cam 3 luni. Si asta fara chimioterapie sau radiatii. Noi venim cu un program de baza. Se cheama auto-vindecare. Ai o rana, se vindeca. Ai o infectie bacteriana, sistemul imunitar vine si are grija de bacterii si vindeca corpul. Sistemul imunitar e facut pentru a vindeca corpul. Bolile nu pot trai intr-un corp care e intr-o stare sanatoasa emotionala. Corpul tau produce milioane de celule in fiecare secunda. De fapt parti ale corplui tau sunt inlocuite in fiecare zi. Unele parti dureaza cateva luni, altele cativa ani. Dar in cativa ani avem un corp nou. Daca ai o boala si te concentrezi pe ea si vorbesti cu oamenii despre ea, vei crea mai multe celule bolnave. Imagineaza-te traind intr-un corp perfect sanatos. Lasa doctorul sa trateze boala. Poti simti diferenta dintre artrita in soldurile tale si a te simti temator in legatura cu ea, sau sa ai artrita dureroasa in solduri si sa te simti increzator in legatura cu ea? Ganduri mai vesele duc in esenta la o biochimie mai fericita, Un corp mai vesel si sanatos. Stresul si gandurile negative, a fost demonstrat, degradeaza in mod serios functionarea creierului, pentru ca in mod continuu gandurile si emotiile noastre reorganizeaza, recreaza, corpul nostru. Elimina stresul fiziologic din corpul tau, si corpul face ceea ce a fost desemnat sa faca. Se vindeca singur. Am vazut rinichi regenerati, am vazut cancer dizolvat, am vazut vedere imbunatatita. Eu intotdeauna spun ca incurabil inseamna curabil din interior. Iti poti schimba viata si te poti vindeca. -------------------- omul este o prezenta de o complexitate fascinanta
|
|
|
|
Apr 30 2007, 11:00 AM
|
|
Daca as vrea sa insumez viata mea si sa insumez ceea ce pot face oamenii cu viata lor, as insuma in cateva cuvinte:
http://www.youtube.com/watch?v=ZKZk8Q45elA...feature=related "Omul devine ceea ce gandeste." Observam ca sunt atat de multi oameni care isi traiesc viata intr-un mod foarte conditionat. Se uita imprejur si vad lucruri care sunt nemaipomenite, si spun "da am vrea mai mult din acele lucruri, am vota pentru asta,am sprijini asta cu timpul, energia si banii nostri." Dar ei se uita si vad lucruri pe care nu le vor. Lucruri teribile pe care nu vor sa le traiasca. Si pe care nu vor ca altii sa le traiasca, si spun "trebuie sa facem ceva sa scapam de aceste lucruri". Dar ei nu realizeaza ca daca se opintesc impotriva a ceea ce nu vor, adauga putere acelui lucru. In lume exista un razboi impotriva saraciei, un razboi impotriva cancerului, impotriva sarcinilor adolescentine, razboi impotriva terorismului, razboi impotriva violentei, si un razboi impotriva terorismului. Am mentionat ca este un razboi impotriva terorismului? Si toata aceasta opintire doar adauga la acel lucru, pentru ca nu poti spune "nu" si sa il faci sa dispara, cand spui "nu" Legea Atractiei il face sa apara. Motivul pentru care ce rezisti persista este din cauza ca daca tu rezisti la ceva, spui, "nu vreau acest lucru, pentru ca ma face sa ma simt in felul acela, modul in care ma simt acum". asa ca tu lasi afara aceste emotii foarte puternice, "wow mie chiar nu-mi place acest sentiment", si este acolo, vine in viteza spre tine. Miscarea anti-razboi creaza si mai mult razboi. Miscarea anti-drog a creat de fapt mai multe droguri. Pentru ca ne concentram pe ceea ce nu vrem: droguri. Maica Theresa a fost geniala ; a spus : "Eu nu voi veni la o demonstratie anti-razboi, daca demonstrati pentru pace invitati-ma." Ea stia. Ea a inteles Secretul. De fapt uitati-va ce a manifestat in lume. Deci daca esti anti-razboi, fii pro-pace. Daca esti anti-foamete, fii pentru a avea suficienta mancare pentru toata lumea. Tu vrei sa te focusezi pe ceea ce vrei nu pe ceea ce nu vrei. Este ok sa fii constient de ceea ce nu vrei pentru ca iti da contrast sa spui, " Ei bine, asta vreau". Dar de fapt cu cat vorbesti mai mult despre ce nu vrei, sau cat de rau este, citesti despre asta tot timpul, si zici cat de groaznic este, de fapt creezi mai mult din acel lucru. Atat de multe ori oamenii imi spun," eu trebuie sa fiu informat". Poate ca ai nevoie sa fii informat. Dar nu trebuie sa fii inundat. Invata sa devii linistit si sa iti iei atentia de la ce nu vrei, si toata incarcatura emotionala din jurul ei, si sa iti indrepti atentia catre experienta pe care ti-o doresti. Intotdeauna spun ca atunci cand vocea si viziunea interioara,devin mai profunde, mai clare si mai puternice decat opiniile din exterior, esti stapanul vietii tale. Tu nu esti aici sa incerci sa faci lumea sa fie exact asa cum vrei sa fie. Esti aici sa creezi lumea in jurul tau asa cum alegi, in timp ce ingadui celorlalti sa creeze in concordanta cu ceea ce vor ei. -------------------- omul este o prezenta de o complexitate fascinanta
|
|
|
|
Apr 30 2007, 08:04 PM
|
|
Una dintre intrebarile care imi sunt puse tot timpul si probabil ca este in mintea cuiva chiar acum daca nu chiar si in a ta, si acesta idee este, ei bine,
"Daca toata lumea foloseste Secretul, si toti folosesc Universul ca un catalog, nu vom ramane fara ‚''chestii’’? Ce e atat de minunat in a preda secretul, este ca exista suficient pentru toata lumea. Este o minciuna care este ca un virus in mintea umanitatii, si acea minciuna este, ca nu este suficient pentru toata lumea. Este lipsa si exista limite si pur si simplu nu este suficient. Acesta minciuna, tine oamenii sa traiasca in frica, lacomie, zgarcenie, si aceste ganduri de frica, lacomie, zgarcenie, devin experienta lor. E ca si cand lumea a luat o pastila care produce cosmaruri. Adevarul este, ca exista mai mult decat suficient pentru toata lumea. Sunt suficiente idei creative, suficienta putere, mai mult decat suficienta dragoste, mai mult decat suficienta bucurie. Toate acestea incep sa vina printr-o minte care este constienta de natura ei infinita. Fiecare mare profesor care a trait ne-a spus ca viata a fost menita sa fie abundenta. Si asa, chiar cand credem ca resursele se imputineaza, gasim noi resurse sa atingem exact acele lucruri. Si asa chiar daca spunem ca avem lipsuri, este din cauza ca nu ne deschidem ochii sa vedem tot ce este in jurul nostru. Stii cand toata lumea incepe sa traiasca din inima si merg sa obtina ceea ce vor. Nu toti vor acelasi lucru. Asta este frumusetea... Nu toti vrem o masina BMW. Nu toti vrem aceeasi persoana. Nu toti vrem aceeasi experienta. Nu toti vrem aceleasi haine. Nu toti vrem .... Este suficient pentru toata lumea. Daca crezi, daca il vezi, daca poti actiona din perspectiva lui, se va materializa pentru tine. Asta e adevarul! Asa ca lasa varietatea realitatii tale sa iti dea fiori, in timp ce tu alegi, acele lucruri pe care le vrei. Si cand vezi ceva ce vrei in experienta ta, gandeste-te la el. Gaseste locul cu acel sentiment. Intra in el. Vorbeste despre el si scrie-l. Scrie un paragraf despre el. Fa-l realitatea ta identificandu-te cu el. Si cand vezi acele lucruri pe care nu le vrei in experienta ta, nu vorbi despre ele. Nu scrie despre ele. Nu te alatura grupurilor care se ingrijoreaza in legatura cu ele. Nu impinge impotriva lor. Incearca din greu sa le ignori. Ia-ti atentia de la lucrurile pe care nu le vrei, in timp ce dai atentia ta totala lucrurilor pe care le vrei. Majoritatea leaderilor din trecut au pierdut o mare parte din Secret, care este incurajarea si impartirea cu ceilalti. Este cel mai bun moment din istorie sa fii in viata. E pentru prima data cand avem puterea sa acumulam cunoastere la varful degetelor. Cand ne uitam in jurul nostru, chiar si la corpurile noastre, e doar varful icebergului. Ganditi-va la asta pentru un moment. Uita-te la mana ta.Mana ta pare solida dar de fapt nu e.Daca o pui la un microscop,ai vedea o masa de energie vibrand. Totul este facut din exact acelasi lucru, indiferent daca e mana ta, oceanul, sau o stea. -------------------- omul este o prezenta de o complexitate fascinanta
|
|
|
|
May 1 2007, 10:15 AM
|
|
Totul este energie, si lasa-ma sa te ajut sa intelegi putin.
http://www.youtube.com/watch?v=U9WndBBdq4M Asta e universul bineinteles, si galaxia noastra si planeta noastra si indivizii, si in interiorul corpului sunt organele, si apoi celulele si apoi moleculele, si apoi atomii, si apoi este energie. Asa ca sunt o multime de nivele de pe care se poate vorbi. Nu ma intereseaza in ce oras traiesti, ai destula energie in corpul tau, destula putere potentiala, sa iluminezi tot orasul pentru aproape o saptamana. Majoritatea oamenilor se definesc pe ei prin corpul lor finit, dat tu nu esti un corp finit. Adica chiar sub un microscop este un camp de energie. Ce stim despre energie este asta. Mergi la un fizician cuantic si intreaba-l "ce creeaza lumea?" Si iti va spune "energia." Descrie-mi energia. ok, nu poate fi niciodata creata sau distrusa, intotdeauna a fost, tot ceea ce a existat sau exista, se misca in forma, prin forma si din forma. ok foarte bine. Daca te duci la un teolog si pui o intrebare, "Cine a creat Universul?" Si el va spune - Dumnezeu. Ok descrie-l pe Dumnezeu. Intotdeauna a fost, nu poate fi creat sau distrus, tot ceea ce a fost vreodata sau ceea ce va fi, intotdeauna se misca in forma, prin forma si din forma. Este aceeasi descriere in terminologie diferita. Si daca crezi ca esti aceasta haina de carne alergand pe aici, mai gandeste-te. Esti o fiinta spirituala, un camp de energie, care opereaza intr-un camp mai larg de energie. Toti suntem conectati. Doar ca nu il vedem. Nu este un acolo si un aici. Totul in Univers este conectat ; este doar un camp de energie. Sunteti extensii ale sursei de energie. Sunteti aici in aceste magnifice corpuri dar corpurile voaste v-au distras pentru cea mai mare parte de la cine sunteti voi cu adevarat. Sunteti energie de la Sursa... Fiinte eterne, puterea divinitatii. Voi sunteti ceea ce numiti Dumnezeu. Scriptural am putea spune ca suntem imaginea si asemanarea cu Dumnezeu. Putem spune ca suntem o alta modalitate ca Universul sa devina constient de el insusi. Am putea spune ca suntem campul infinit al posibilitatiilor. Toate astea sunt adevarate. Fiecare mare traditie ti-a spus, ca ai fost creat dupa imaginea si asemanarea sursei creative. Asta inseamna ca ai potentialul si puterea lui Dumnezeu de a crea lumea ta, si chiar ai. Si probabil ca ai creat lucruri pana acum care sunt minunate si demne de tine, sau poate ca nu. Intrebarea pe care vreau sa o consideri, sunt rezultatele din viata ta, sunt ceea ce vrei intr-adevar, sunt ele demne de tine? Daca nu sunt demne de tine, n-ar fi acum cel mai bun moment, sa le schimbi? pentru ca ai puterea de a face asta. Multi oameni se simt victime in viata asta, si de obicei vor arata evenimente trecute, poate ca au crescut cu un parinte abuziv sau intr-o familie disfunctionala. As adauga ca si o paranteza aici, ca psihologii considera 85% din familii disfunctionale, si dintr-o data nu mai esti unic. Vrem ca tu sa vii in locul in care incepi sa gandesti deliberat unde iti ghidezi gandurile cu scop, si esti creatorul universului tau pentru ca esti managerul gandurilor tale. -------------------- omul este o prezenta de o complexitate fascinanta
|
|
|
|
May 1 2007, 11:39 AM
|
|
Lucrul frumos legat de Legea Atractiei este ca poti incepe unde esti acum, si poti incepe sa gandesti, si poti incepe sa generezi in tine un ton de armonie si fericire.
http://www.youtube.com/watch?v=ZKZk8Q45elA...feature=related Acesta lege va incepe sa raspunda la asta. Si acum incepe sa ai credinte diferite, ca acela ca este mai mult decat suficient in Univers Sau credinta ca totul merge bine pentru mine. sau sa ai credinta ca, nu imbatranesc, eu intineresc. Poti sa creezi asa cum vrei, folosind legea atractiei. Si te poti elibera din modelele ereditare, coduri culturale, credinte sociale, si sa demonstrezi odata pentru totdeauna ca puterea din tine este mai mare decat puterea care este in lume. Unii se vor gandi "Da, aste e foarte frumos, dar eu nu pot face asta", sau "Ea nu ma va lasa sa fac asta", sau "El nu ma va lasa niciodata sa fac asta" sau "Nu am suficienti bani sa fac asta" sau "Nu sunt suficient de puternic sa fac asta", sau "Nu sunt suficient de bogat sa fac asta", sau "nu sunt, nu sunt, nu sunt, nu sunt, nu sunt, nu sunt!". -------------------- omul este o prezenta de o complexitate fascinanta
|
|
|
|
May 1 2007, 03:43 PM
|
|
Fiecare "Nu sunt", este o creatie.
http://www.youtube.com/watch?v=vJrAUpnpq7E...feature=related Sunt limite la asta? Absolut nu. Suntem fiinte nelimitate. Nu avem un plafon. Capacitatiile si talentele si inzestrarile si puterea care este in fiecare individ de pe aceasta planeta, sunt nelimitate. http://www.youtube.com/watch?v=ZKZk8Q45elA...feature=related Fericirea interioara este combustibilul pentru succes. Tot ceea ce ma face sa ma simt bine intotdeauna atrage si mai mult. Tu asculti acest program acum. Tu esti cel care a atras asta in viata ta, si este decizia ta daca vrei sa il iei si utilizezi. Daca te face sa te simti bine, foloseste-l, daca nu te face sa te simti bine atunci lasa-l. Gaseste ceva ce te face sa te simti bine ceva ce rezoneaza cu inima ta. Joseph Campbell a spus : "Urmareste-ti fericirea". Credem ca acestea sunt cele mai bune cuvinte care au fost spuse in limba umana... Si daca cineva poate sa isi urmeze fericirea, tu poti urmari poteca catre abundenta si starea de bine in toate ariile. Bucura-te de viata ! Pentru ca viata este fenomenala. Este o calatorie magnifica. oamenii au spus odata ca sunt imposibile pentru tine : - sa faci, sa ai, sa fii. Noi acum intram intr-o noua era. E era in care ultima frontiera nu este spatiul, cum ar spune in Star Trek, ci mintea noastra. Vad un viitor de posibilitati nelimitate. Posibilitati nelimitate. Tine minte ca ne folosim maxim 5% din potentialul mintii noastre. 100% este rezultatul potentialului uman, educatie corecta, asa ca imagineaza-ti o lume care foloseste in totalitate potentialul emotional si mental. Am putea merge oriunde. Am putea face orice. Realiza orice. Imagineaza-te alaturi de binele pe care il doresti. Fiecare carte religioasa ne spune asta. Fiecare mare carte de filozofie. Fiecare mare leader. Toti avatarii care au trait vreodata. Intoarce-te si studiaza-i pe cei intelepti. Nu exista nimic ce nu poti fi, face sau avea. Esti un magnific creator, si esti aici datorita voitei tale puternice si deliberate. Du-te inainte, gandindu-te la ceea ce vrei, atragand experiente de viata care sa te ajute sa decizi ce vrei, si dupa ce te-ai decis, sa dai atentie doar acelui lucru. Majoritatea timpului il vei petrece culegand informatii, date care te vor ajuta sa decizi ce vrei. -------------------- omul este o prezenta de o complexitate fascinanta
|
|
|
|
May 3 2007, 04:28 PM
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=D1z1AtrpLVI...feature=related
Dar adevarata munca este sa te decizi ce vrei si apoi sa te focusezi pe acel lucru. Pentru ca asa prin focalizare pe ceea ce vrei, il vei atrage. Acesta este procesul creatiei. http://www.youtube.com/watch?v=XcGEF8Nsj9w&feature=user Cred ca este maret. Ca este ceva magnific in legatura cu tine. Indiferent de ceea ce s-a intamplat in viata ta. Indiferent cat de tanar sau batran, tu crezi ca esti. In momentul in care incepi sa gandesti corect, asta e ceva care e in tine, exista o putere in tine care e mai mare decat lumea. http://www.youtube.com/watch?v=V4fIfOJxx6c&feature=user Va incepe sa iasa la suprafata. Iti va lua controlul vietii. Te va hrani si te va imbraca. Te va ghida si te va proteja. Te va directiona. http://www.youtube.com/watch?v=o4KSz71fCxY...feature=related Iti va sustine existenta, daca o lasi. Asta e ceea ce stiu sigur. Fii lejer in legatura cu asta. Distreza-te cu ea. http://www.youtube.com/watch?v=4frZ0CPkMh4...feature=related Nu este nimic ce ar trebui sa faci, doar ce vrei tu sa faci ! -------------------- omul este o prezenta de o complexitate fascinanta
|
|
|
|
Oct 9 2007, 07:33 AM
|
|
|
Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 9-October 07 Member No.: 10.201 |
filmul secret nu e cine stie ce doar 47% e adevar acolo .... de ce o dezvaluit secretul asta puteau sa-l tina pentru ei..filmul e facut doar sa scoata bani ceva comercial....daca ar aplica toti secretul unde sa-r mai ajunge toti vor avea de toate ...nu cred asa ceva
eu merg pe un principiu exista 7 pacate importante ale lumi pe care omul al trebui sa le respecte: -iubirea de arginti ,invidia,lenea,lacomia,desfranre,cruzimea,mandria..si mandria poate ati mai auzit de aceste pacate si vi se pare o prostie dar de cate ori le veti incalca veti fii dat inapoi sau veti pati ceva..nu ai cum sa scapi de acestea..intotdeauna cand vin se intampla ceva sa te gandeste oare cu ce am gresit sau ce pacat am incalcat si iti vei aduce aminte ca unul din aceste pacate va va aparea in minte.. va multumesc |
|
|
|
Oct 14 2007, 01:06 AM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 940 Joined: 5-September 05 From: aici ;) Member No.: 409 |
"eu merg pe un principiu exista 7 pacate importante ale lumi pe care omul al trebui sa le respecte:""" ai scris... Straniu sa respectam???? Si cele 10 porunci ale LUMINI? cred ca ai vrut sa zici SA FIM ATENTI, asai? acolo chiar ca ai dreptate Atentie la pacate si ...vei respecta atunci...poruncile si vom face VOIA SA PAce si lumina -------------------- Daca putem Visa, putem si Realiza Marianne |
|
|
|
Mar 27 2008, 11:41 PM
|
|
|
Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 27-March 08 Member No.: 15.391 |
THE SECRET - LEGEA ATRACTIEI
Daca ai nevoie de bani, ii vei atrage, daca ai nevoie de oameni, ii vei atrage. Daca ai nevoie de o anumita carte, o vei atrage. Trebuie sa fii atent la ceea ce te atrage, pentru ca, atunci cand ai permanent in minte ceea ce doresti, vei fi atras de acele lucruri si ele vor fi atrase catre tine. Gandurile capata consistenta materiala cu si prin tine. Asta e lege. Poti incepe de la zero. Pornind de la zero si de la imposibilitate, se va naste o posibilitate. Gandeste-te la asta. vizitati --->> http://www.thesecret.3xforum.ro |
|
|
|
Sep 18 2008, 12:35 PM
|
|
|
Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 187 Joined: 11-December 07 Member No.: 11.987 |
http://www.youtube.com/watch?v=_8LGnqiZefg...feature=related
THE SECRET - LEGEA ATRACTIEI Daca ai nevoie de bani, ii vei atrage, daca ai nevoie de oameni, ii vei atrage. Daca ai nevoie de o anumita carte, o vei atrage. Trebuie sa fii atent la ceea ce te atrage, pentru ca, atunci cand ai permanent in minte ceea ce doresti, vei fi atras de acele lucruri si ele vor fi atrase catre tine. Gandurile capata consistenta materiala cu si prin tine. Asta e lege. Poti incepe de la zero. ######ind de la zero si de la imposibilitate, se va naste o posibilitate. Gandeste-te la asta. vizitati --->> http://www.thesecret.3xforum.ro http://www.youtube.com/watch?v=MlheD4tS6qw...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=4YjAQ22jktk...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=gNBEPoVo2I4...feature=related http://www.thetruthaboutreiki.com/ http://www.youtube.com/watch?v=4Y37MV2ceq8...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=Yk8Pp1JFnSQ...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=OKpXhb5u23w&NR=1 -------------------- Life is what happens while you're making other plans
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 9th February 2010 - 11:06 AM |