IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Curs astrologie Bucuresti
2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
Consultatii Astrologice, Only LIVE - Free Cost
Mihai Enachi
post Nov 3 2007, 06:24 PM
Post #1

Astroforumist

Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 10.919

Pasionat de Astrologie inca din 1983, m-am hotarat sa ofer Consultanta Astrologica, acelor persoane ce au nevoie de mine.

Posibilitatea de a interactiona cu cat mai multi oameni ce cred in astrologie, imi da sansa de a intelege mai bine cum este transmisa energia astrelor, in viata de zi cu zi ...

Consultatiile sunt GRATUITE si se vor face doar LIVE.

Va rog sa nu confundati o Consultatie Astrologica cu un e-mail care sa contina o interpretare a hartii dvs astrale.

Pentru a intelege mai bine cum decurge o asemenea consultatie, va voi prezenta explicit cele doua etape:

1. Programare pe email ce contine un rezumat al problemelor ce le cautati rezolvare si datele de nastere complete, impreuna cu o fotografie recenta.

2. Dupa ce primiti confirmarea din partea mea, ma puteti suna, pt a programa vizita la Cabinet, ori pt a rezolva in masura posibilitatilor ... chiar telefonic (pt cei din provincie)

Datorita solicitarilor multiple si a timpului limitat, nu voi face nici-o exceptie de la regula de mai sus.

Multumesc.

Pentru a va putea programa, va rog sa ma contactati telefonic la 0723.257.514

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Mihai Enachi
post Nov 4 2007, 01:12 AM
Post #2

Astroforumist

Blogul este activ. Puterea Feedback-ului este momentan singurul articol. Vor mai urma si altele ...

--------------------

+Quote Post
phoenix_deea
post Nov 4 2007, 01:24 PM
Post #3

Astroforumist

Member No.: 10.950

Cred ca ai perfecta dreptate cand susti ca consultatiile astrologice trebuie facute "LIVE"

E altceva cand stai de vorba cu omu'.

Saptamana viitoare poate iti faci timp si pentru mine.

Te voi suna maine.

ps. Felicitari pt ideea de a oferii gratuit consiliere. Mai rar in ziua de azi. wub.gif

+Quote Post
xennonstar
post Nov 5 2007, 12:15 AM
Post #4

Astroforumist

Member No.: 10.951

M-ar interesa si pe mine. Faceti si sinastri ? Unde ar trebui sa vin si cam pe la ce ora (pt marti preferabil)

+Quote Post
phoenix_deea
post Nov 5 2007, 11:02 PM
Post #5

Astroforumist

Member No.: 10.950

Multumesc si pe aceasta cale domnului Mihai Enachi pentru bunavointa si interesul acordat.

Sper sa pot si aplica sfaturile foate interesante. Asa cum spunea si dansul, aici incepe Lucrarea Grea.

Oricum, macar acum incep sa vad clar ce am de facut.

Ps. Daca ma duceam la pshiholog, (oricum nu era de cat un pas) nu cred ca intelegeam ceva. Asa, am inceput sa stiu unde trebuie sa "lucrez" fara sa mai consider ca e ceva in neregula cu mine.

+Quote Post
diana_duhanov
post Nov 9 2007, 12:23 AM
Post #6

Astroforumist

Member No.: 11.004

Mi-a placut modul aparte de a vedea esentialul astrogramei mele. Fata de alte interpretari, cea facuta de dvs mi se pare cea mai apropiata de realitate. Interesant este ca empatia creata, m-a ajutat sa percep nuante ce nici nu stiam ca exista. Cheia ce o am acum as putea spune ca e dedicata cu adevarat mie. Nu prea aveam incredere in astrologie, confundand-o cu ceva ocult si mistic. Vazand cum sta treaba, am priceput de unde pleca confuzia. Va voi recomanda si altor prietene si pot sincer sa va spun ca aveti talent de profesor si chiar daca sunteti modest, pshiholgia dedicata firi mele, m-a ajutat sa inteleg ce de mult timp ma chinui sa o fac.

Multumesc si LA MULTI ANI de sfantul MIHAI

+Quote Post
irena
post Nov 9 2007, 11:07 AM
Post #7

Astroforumist

Member No.: 11.039

si eu sunt interesata dar nu sunt din Bucuresti ! cum ne intalnim?

+Quote Post
Mihai Enachi
post Nov 10 2007, 12:54 PM
Post #8

Astroforumist

Pentru toti cei care nu pot sa ajunga, pt a ne vedea LIVE, consider ca pentru a putea avea un grad minim de empatie, este util un telefon si o poza actualizata .

Multumesc si va astept

Ps. Va rog nu trimiteti PM.

--------------------

+Quote Post
irena
post Nov 10 2007, 11:52 PM
Post #9

Astroforumist

Member No.: 11.039

Va multumesc pt raspuns! O sa folosesc mailul si o sa va trimit o fotografie mai recenta cu mine!Ma avantajaza mai mult sa folosesc mailul ,dar o sa incerc sa va telefonez!
Mi s-a parut tare interesant si incitant articolul postat"Puterea Feedback-ului"!
Astept nerabdatoare sa va cunosc poate asa voi mai lamuri unele aspecte din viata mea ...

+Quote Post
Mihai Enachi
post Nov 12 2007, 04:27 AM
Post #10

Astroforumist

Am o rugaminte catre toti pasionatii de astrologie:

Atunci cand incercati sa dati un raspuns unui "curios" ce va solicita sfatul, ganditi-va bine daca interpretarea voastra poate fi totusi altceva, decat cea care a fost dedicata momentului in care repectivul s-a nascut ...

Oamenii, au "prostul" obicei de a se schimba. Cand iei in calcul doar datele de nastere, nu ai cum sa poti da un raspuns corect, daca nu intri in empatie cu cel ce doreste ajutorul tau.

Consider, ca e foarte important de a va ruga inainte si de a cere voie sa cercetati identitatea acelei persoane. Nu actionati IMEDIAT. Asteptati mai intai raspunsul !!! Nu e nimic ocult in asta. Totul e foarte vizibil, dar necesita o vedere "spirituala". Atata timp cat nu incercati macar varianta recomandata de mine, ar fi util sa faceti o pauza in ... predictiile ce nu ajuta decat la cresterea confuziei intre omul ce a fost si omul ce este.

Sper sa nu va suparati pe mine, dar, am vazut ca se dau raspunsuri fara sa fie diferenta dintre astrolog si un soft de astrologie ...

--------------------

+Quote Post
xennonstar
post Nov 15 2007, 05:11 AM
Post #11

Astroforumist

Mi se pare interesanta ideea de a lua in calcul ca omul dupa un anumit timp isi schimba anumite trasaturi si prin urmare, e greu sa faci o astrograma care sa se potriveasca manusa.

Mie imi pare rau ca nu am reusit sa ajung la dvs inca.

Am citit blogul dvs si mi se pare foarte interesant. Sunt anumite aspecte ce imi releva multe raspunsuri.

+Quote Post
Mihai Enachi
post Nov 19 2007, 01:09 PM
Post #12

Astroforumist

Atat Consultatiile Telefonice cat si cele Live se vor face doar in programul de mai jos:

OPEN 10-20 (L-V). Pot face exceptie, de la regula, doar cei cu probleme urgente.

--------------------

+Quote Post
aladin2004
post Nov 20 2007, 09:32 PM
Post #13

Astroforumist

From: bucuresti
Member No.: 22

QUOTE(Mihai Enachi @ Nov 3 2007, 06:24 PM) [snapback]23979[/snapback]

Consultatiile sunt GRATUITE si se vor face doar LIVE
.... nu confundati o Consultatie Astrologica cu....

in viata am invatat 2 lucruri....:
1. totul se plateste....
2. ...timpul costa bani
restul e amatorism / sarlatanie

--------------------
omul este o prezenta de o complexitate fascinanta

+Quote Post
Marta
post Nov 20 2007, 09:35 PM
Post #14

Astroforumist

Member No.: 5.056

QUOTE(aladin2004 @ Nov 20 2007, 09:32 PM) [snapback]24718[/snapback]

1. totul se plateste....
2. ...timpul costa bani

Aladin, sa nu generalizam....poate mai sunt si oameni? (exceptii)

--------------------

+Quote Post
Mihai Enachi
post Nov 20 2007, 09:44 PM
Post #15

Astroforumist

1. totul se plateste....
2. ...timpul costa bani

Daca din plictiseala as intra si eu in topicurile tale si as incepe sa presupun diverse ... nu cred ca ti-ar face placere. Eu, spre deosebire de tine cand am timp liber, prefer sa ajut in loc sa distrug.

--------------------

+Quote Post
aladin2004
post Nov 21 2007, 03:38 PM
Post #16

Astroforumist

nu este vorba de a fi sau nu om.... universul are niste legi clare dupa care se ghideaza si care se aplica instantaneu...
QUOTE(Marta @ Nov 20 2007, 09:35 PM) [snapback]24719[/snapback]

Aladin, sa nu generalizam....poate mai sunt si oameni? (exceptii)

eu nu am facut decit sa-mi exprim o parere ce rezulta din experiente vaste si nu doar personale
...nu m-am gindit sa supar pe nimeni

--------------------

+Quote Post
Nicky_Rivera
post Nov 21 2007, 06:27 PM
Post #17

Astroforumist

From: here and there
Member No.: 7.584

1. totul se plateste....
2. ...timpul costa bani

interesanta afirmatie. aladin, mi-ar placea sa discutam pe tema "totul se plateste". dar nu in sensul dat de tine aici. mie viata mi-a demonstrat ca totul ti se intoarce, atat binele cat si raul. mai ales raul facut constient.

insa despre felul in care pui problema e relativ. da, timpul costa bani, dar cand e vorba despre spiritualitate, e bine sa si daruiesti. ca sa-ti mentii darul.

pentru dl. Mihai Enachi: ma intereseaza o consultatie cat de sumara, intr-o problema grava, zic eu, pentru mine. nu sunt din Buc si nici din apropiere. va voi contacta.

--------------------
Milionarii nu folosesc astrologia. Miliardarii, da. - JP Morgan, bancher american.

Of course I'm a woman!

+Quote Post
xennonstar
post Nov 21 2007, 06:35 PM
Post #18

Astroforumist

Eu personal am fost la dl Mihai si timp de peste 2h am avut nu numai de invatat dar pot spune ca desi i-am oferit bani, nu a vrut sa ia.

+Quote Post
Nicky_Rivera
post Nov 22 2007, 08:18 AM
Post #19

Astroforumist

From: here and there
Member No.: 7.584

eu i-am scris ieri pe mail si am primit un raspuns din ala automat sad.gif(

--------------------
Milionarii nu folosesc astrologia. Miliardarii, da. - JP Morgan, bancher american.

Of course I'm a woman!

+Quote Post
aladin2004
post Nov 23 2007, 09:40 AM
Post #20

Astroforumist

QUOTE(Nicky_Rivera @ Nov 21 2007, 06:27 PM) [snapback]24768[/snapback]

interesanta afirmatie. aladin, mi-ar placea sa discutam pe tema "totul se plateste".
...mie viata mi-a demonstrat ca totul ti se intoarce, atat binele cat si raul. mai ales raul facut constient.
insa despre felul in care pui problema e relativ...

pai e simplu....
dupa ce reusesti sa stabilesti o legatura cu DIVINITATE ai sa constati ca tot ce faci nu este intimplator
...si ca daca tu nu iei ...EL iti da...

daca nu cer mi se da ...in urma unei "prestatii" ...fie prin favoruri, eu cumpar tot ce e mai bun la cele mai mici preturi, fie prin rasplata directa...

daca nu mi se da.... cei ce se folosesc de mine, si se bucura de gratia divina, au parte de esecuri sau pagube...

multi care nu platesc, la timp, au parte de pierderi sau probleme ...apoi ma intreaba: ..."de ce tocmai mie"

chiar mie dupa ce cistig, de multe ori, apare cite un "defavorizat' care imi cere ajutorul si care simt ca este o incercare si ca a fost "trimis" sa-mi platesc .....zeciuiala?

--------------------

+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic

RSS Lo-Fi Version Time is now: 4th September 2010 - 06:30 AM

Ascella - Cabinet astrologie- Horoscop lunar- Compatibilitati- Living Astrology Blog- Cabinete astrologie - MyGuide - Director websiteruri - Horoscop Horoscop