Probleme cu Astroforum, Posibil ca site-ul sa fie inactiv |
![]() ![]() |
Probleme cu Astroforum, Posibil ca site-ul sa fie inactiv |
Apr 13 2008, 07:29 AM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 1.294 Joined: 9-October 03 From: Bucuresti Member No.: 2 |
De cateva saptamani incoace intampin ceva probleme legat de site-ul astroforum. Este vb de un trafic foarte mare care este generat de o eroare de scrip. Astfel incat limita lunara de 40G de transfer va fi in curand depasita - 40G inseamna enorm pt un site de dimensiunea astroforum. Acest lucru inseamna ca site-ul nu va mai fi disponibil si un mesaj de eroare va apare.
Daca se intampla acest lucru pana pe 1 mai nu vad cum s-ar rezolva - la inceputul lunii se restarteaza conturil cu volumul de trafic. Este o problema la care nu am o rezolvare acum. Singura solutie ar fi sa schimb scriptul...lucru dificil din lipsa timpului necesar pt conversie. Imi cer scuze pt aceasta situatie si sper sa o pot remedia cat mai rapid. Daca nu atunci e posibil ca in curand sa fie alt script in locul acestuia. Dan -------------------- |
|
|
|
Apr 13 2008, 10:08 AM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 573 Joined: 24-February 07 From: Oradea Member No.: 6.180 |
Despre ce script este vorba?
Da te rog niste detalii si poate rezolvam. -------------------- sacral
|
|
|
|
Apr 13 2008, 10:52 AM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 1.294 Joined: 9-October 03 From: Bucuresti Member No.: 2 |
Pai scriptul forumui IPB
Exista un trafic intents pe o serie de fisier JS. Nu este vorba de un cross-scripting sau de alta forma de atac ci de un bug. Se intampla ca fisierele .js din directorul Jscript sa fie apelate aproape la infinit prin duplicare nume.... jscript/jscript.... pana la repetearea de 10-15. Astfel ca am 20g trafic lunar pt fisiere js -------------------- |
|
|
|
Apr 13 2008, 11:01 AM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 573 Joined: 24-February 07 From: Oradea Member No.: 6.180 |
firebug imi arata ca se incarca normal fiecare fisier. din ce cauza zici tu ca ar face un loop pana la 10-15? O functie js recursiva infinita? -------------------- sacral
|
|
|
|
Apr 13 2008, 11:34 AM
|
|
Din ce am dedus eu este vorba de anumite situatii si cred ca are legatura cu tipul de browser - problema apare doar la IE. Eu nu am putut replica eroare si din cauza aceasta imi este greu sa-mi dau seama ce si cum
-------------------- |
|
|
|
Apr 13 2008, 12:09 PM
|
|
Esti sigur ca js-urile alea fac atata trafic?
E enorm 20 de giga, extraordinar de mult pt niste fisiere js, mai ales ca browserele se folosesc de cache pt js, css si chiar imagini, sa nu le incarce de fiecare data cand se incarca o pagina. Cati vizitatori sunt pe zi si care e rata de vizitare a paginilor? Eu vad un trafic intens pe forum, foarte multa lume se uita in threaduri, multa lume vine din google.. deci as pune problema limitei de transfer pe seama traficului intens. Daca crezi ca e de la IPB, fa un update -------------------- sacral
|
|
|
|
Apr 13 2008, 02:07 PM
|
|
E sigur de la JS
Ideea este ca apeleaza la infinit aceleasi fisiere .js -------------------- |
|
|
|
Jul 1 2008, 06:23 AM
|
|
E sigur de la JS Ideea este ca apeleaza la infinit aceleasi fisiere .js Am modificat anumite lucruri in script si este posibil ca anumite lucruri sa nu functioneze. Este vorba de anumite functionalitati care nu sunt esentiale. Postarea de mesaje si citirea lor merge ok. Dan -------------------- |
|
|
|
Jul 1 2008, 09:44 AM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.647 Joined: 22-December 04 From: Miazanoapte Member No.: 160 |
<br />Am modificat anumite lucruri in script si este posibil ca anumite lucruri sa nu functioneze. Este vorba de anumite functionalitati care nu sunt esentiale. Postarea de mesaje si citirea lor merge ok.<br /><br/> Dan<br /><br /><br /><br /> Cand dau reply, apar "gandacii" care se pot vedea mai sus. S-a gasit cumva o rezolvare pe termen lung pentru problemele forumului? Ma uit pe tranzite, dar nu stiu exact ce anume sa urmaresc pe harta forumului. La o prima vedere, m-am uitat la Asc (Sagetator) si la guvernatorul acestuia. In harta natala a forumului avem Pluto in I, deci din start necesitatea de continua transformare si redefinire. Apoi vad ca Lilith in tranzit se afla tocmai pe Asc, in casa I si in careu cu guvernatorul Asc, peste care tocmai vine Saturn. Mai studiez. Un lucru e bun, cu toate aceste probleme: a trecut prima retrogradare a lui Mercur din istoria forumului care nu s-a lasat cu certuri (Marte conjunct Uranus in III) -------------------- ![]() "The sorcerers who reared me told me that it doesn't matter what one may say as long as one has the power to say it." |
|
|
|
Jan 14 2009, 10:29 PM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.647 Joined: 22-December 04 From: Miazanoapte Member No.: 160 |
Functia de search imi da erori. Mercur retro ne joaca deja feste?
-------------------- ![]() "The sorcerers who reared me told me that it doesn't matter what one may say as long as one has the power to say it." |
|
|
|
Nov 1 2009, 05:11 PM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 447 Joined: 10-January 05 From: Bucuresti Member No.: 183 |
Nu pot posta new topic la sectiunea carti. de ce oare?
-------------------- si totul e bine!
|
|
|
|
Nov 1 2009, 05:33 PM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.155 Joined: 29-November 07 From: Brasov Member No.: 11.660 |
Am incercat si eu...ai dreptate,e imposibil.
-------------------- Normalitatea e cea mai raspandita boala psihica.
|
|
|
|
Nov 2 2009, 10:01 AM
|
|
Nu pot posta new topic la sectiunea carti. de ce oare? E vb de sectiunea Carti de astrologie. Mai exista o sectiune de Carti in care se poate posta. Acum am activat sa se poate posta si in Carti de astrologie - dar doar carti cu tematica. Dan -------------------- |
|
|
|
Dec 2 2009, 07:23 PM
|
|
|
Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 209 Joined: 17-May 09 Member No.: 30.581 |
|
|
|
|
Dec 3 2009, 12:04 AM
|
|
![]() Cor Scorpionis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2.775 Joined: 15-October 05 From: Peste tot si nicaieri Member No.: 449 |
Ai apasat din nou acolo?
-------------------- Daca nu faci ceva complicat, lumea nu te va lua in seama.
Marte este guvernatorul Scorpionului, Saturn al Varsatorului si Jupiter al Pestilor. Mai intai aceste planete si apoi, daca e vorba de ceva mai deosebit/spiritual decat treburile lumesti, te poti uita la transpersonale. Pana atunci, ne limitam la planetele vizibile. |
|
|
|
Jan 15 2010, 05:30 PM
|
|
![]() O fata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2.435 Joined: 12-January 05 From: Casa a XII-a Member No.: 185 |
Nu functioneaza "Find member's posts".
Am incercat la maximilian, la Verronica, la mine. Nu functioneaza. Si am mai observat problema asta in ultimele zile. LE: Zice asa: The error returned was: Sorry, the board administrator has enabled search flood control. Please wait at least 20 seconds before trying again. Am facut eu flood? Si daca da, cum? Ca doar ce am intrat pe forum. Oricum, nu ma pricep si nu inteleg nimic din treburile astea. -------------------- Out of the ordinary, out of this world Make Up Artist |
|
|
|
Jan 15 2010, 06:22 PM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 794 Joined: 20-February 08 From: Norvegia Member No.: 14.084 |
Subscriu.Am patit la fel cand am incercat sa postez ceva.
Oare Mercur retro afecteaza si retelele de net? -------------------- Ceea ce este nu pare, ceea ce pare nu este! (Tao Te King)
|
|
|
|
Jan 15 2010, 07:57 PM
|
|
![]() Cor Scorpionis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2.775 Joined: 15-October 05 From: Peste tot si nicaieri Member No.: 449 |
Da, Mercur este legat de orice inseamna comunicare, deci si internetul si tot ce tine de el...
-------------------- Daca nu faci ceva complicat, lumea nu te va lua in seama.
Marte este guvernatorul Scorpionului, Saturn al Varsatorului si Jupiter al Pestilor. Mai intai aceste planete si apoi, daca e vorba de ceva mai deosebit/spiritual decat treburile lumesti, te poti uita la transpersonale. Pana atunci, ne limitam la planetele vizibile. |
|
|
|
Jun 3 2010, 02:59 PM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2.622 Joined: 1-September 04 From: bucuresti Member No.: 22 |
Multumiri pt. promtitudine in rezolvarea problemelor
Nu pot posta new topic la sectiunea carti. de ce oare? ... si am vrut sa-mi fac cont , l-am validat prin mail ... da trebuie sa ti-l APROBE ADMINISTRATORUL ..... 1 data am asteptat 5 zile APROBAREA dupa care a fost STERS , a 2 oara 2 zile .. STERS .. a 3 oara 1 zi , iar STERS .... de ce ? ... asa ca eu nu am cum sa postez pe forum sau altceva ... dak poti sa ma ajuti cu ceva -------------------- omul este o prezenta de o complexitate fascinanta
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 9th September 2010 - 05:25 PM |