Astrograma Antuza:)) |
![]() ![]() |
Astrograma Antuza:)) |
Jan 13 2010, 08:51 PM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 259 Joined: 23-July 07 From: Ramnicu Valcea Member No.: 8.417 |
Marian,
Sper ca ai primit e-mailul meu:) si te mai uiti si pe la mine Sunt numai ochi... As zice si urechi dar, sa stii ca, mi le-am cam prins incercand sa studiez. Cred ca nu am putere de concentrare:) Pup! -------------------- Incerc sa vad viata ca pe o mare comedie...Sunt cel mai fidel spectator al vietii mele pentru ca am de ce rade.[font="Arial Black"][/font]
|
|
|
|
Jan 14 2010, 10:46 AM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 408 Joined: 15-September 06 From: Bucuresti Member No.: 4.561 |
Am primit e-mailul tau, si nu am uitat de tine, si o sa-ti mai spun cate ceva.
-------------------- |
|
|
|
May 21 2010, 02:35 PM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 408 Joined: 15-September 06 From: Bucuresti Member No.: 4.561 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Aceasta este astrograma D-12, care ne arata parintii. In Rasi, am vazut deja indicatii pentru faptul ca tatal tau este un om materialist si rau (stapanul casei a IX-a, Saturn, este plasat impreuna cu Rahu in casa a III-a, si asta inseamna un caracter rau).Pe langa stapanul casei a IX-a trebuie sa analizam si pozitia Soarelui, iar acesta este in conjunctie cu Marte, un malefic, si intr-o constelatie a unui nod lunar, Ketu.In Navamsa, Soarele este impreuna cu un nod, Ketu, care este si debilitat.Jupiter, care este planeta PiK (adica indica tatal pentru acesasta astrograma), desi este exaltat in Rasi, in Navamsa este plasat in casa a VI-a.Toate acestea indica lipsa tatalui din viata ta. Iar ultimul cuvant il are chiar D-12 (parintii).Luam zodia si casa a IX-a de la Asc ca fiind asc simbolic al tatalui.Stapanul acestei case este Saturn, care este plasat in casa a XII-a (pierderile) de la Asc din D-12, si in zodia sa de debilitate, Berbec.Jupiter (PiK) este plasat in casa a VIII-a de la Asc din D-12.Toate aceste combinatii (din rasi, Navamsa si D-12, Dwadasamsa) indica absenta tatalui din viata ta, si pentru ora rectificata de mine, adica 18:20. Ce sa mai spun despre tatal tau?Are 3 malefici in case kendra, Ketu, Rahu si Saturn, iar acesta este o indicatie pentru un nativ afemeiat (mai ales cu Rahu impreuna cu Venus in VII).Oricum, pentru ca avem si benefici in case kendra, adica Luna si Venus, tatal tau nu a depasit normele sociale, adica nu foarte vizibil.Nu si-a pierdut autocontrolul din cauza acestei trasaturi ale personalitatii sale.Cu Soarele in III si cu marte in VI este un om foarte puternic si agresiv.In casa a V-a are pe Mercur, adica un copil mercurian, care esti tu, ca am vazut ca ai Asc in Gemeni pentru aceasta ora (ai asc in Gemeni si in Rasi dar si in Navamsa). Chiar sint curios daca imi poti spune ceva despre tatal tau.Cu Asc sau simbolic in Capricorn ar trebui sa fie inalt si cu tenul inchis la culoare. -------------------- |
|
|
|
May 25 2010, 10:08 PM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 259 Joined: 23-July 07 From: Ramnicu Valcea Member No.: 8.417 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Aceasta este astrograma D-12, care ne arata parintii. In Rasi, am vazut deja indicatii pentru faptul ca tatal tau este un om materialist si rau (stapanul casei a IX-a, Saturn, este plasat impreuna cu Rahu in casa a III-a, si asta inseamna un caracter rau).Pe langa stapanul casei a IX-a trebuie sa analizam si pozitia Soarelui, iar acesta este in conjunctie cu Marte, un malefic, si intr-o constelatie a unui nod lunar, Ketu.In Navamsa, Soarele este impreuna cu un nod, Ketu, care este si debilitat.Jupiter, care este planeta PiK (adica indica tatal pentru acesasta astrograma), desi este exaltat in Rasi, in Navamsa este plasat in casa a VI-a.Toate acestea indica lipsa tatalui din viata ta. Iar ultimul cuvant il are chiar D-12 (parintii).Luam zodia si casa a IX-a de la Asc ca fiind asc simbolic al tatalui.Stapanul acestei case este Saturn, care este plasat in casa a XII-a (pierderile) de la Asc din D-12, si in zodia sa de debilitate, Berbec.Jupiter (PiK) este plasat in casa a VIII-a de la Asc din D-12.Toate aceste combinatii (din rasi, Navamsa si D-12, Dwadasamsa) indica absenta tatalui din viata ta, si pentru ora rectificata de mine, adica 18:20. Ce sa mai spun despre tatal tau?Are 3 malefici in case kendra, Ketu, Rahu si Saturn, iar acesta este o indicatie pentru un nativ afemeiat (mai ales cu Rahu impreuna cu Venus in VII).Oricum, pentru ca avem si benefici in case kendra, adica Luna si Venus, tatal tau nu a depasit normele sociale, adica nu foarte vizibil.Nu si-a pierdut autocontrolul din cauza acestei trasaturi ale personalitatii sale.Cu Soarele in III si cu marte in VI este un om foarte puternic si agresiv.In casa a V-a are pe Mercur, adica un copil mercurian, care esti tu, ca am vazut ca ai Asc in Gemeni pentru aceasta ora (ai asc in Gemeni si in Rasi dar si in Navamsa). Chiar sint curios daca imi poti spune ceva despre tatal tau.Cu Asc sau simbolic in Capricorn ar trebui sa fie inalt si cu tenul inchis la culoare. Dar faptul ca o sa imi pierd mama ? Nu zice nimic pe acoo? Mama s-a dus acum 7 saptamani.... De tata nu am ce sa iti zic pt ca l-am intalnit de 3 ori in viata mea. Un ignorant si are 1.70-1.75 -------------------- Incerc sa vad viata ca pe o mare comedie...Sunt cel mai fidel spectator al vietii mele pentru ca am de ce rade.[font="Arial Black"][/font]
|
|
|
|
Jun 5 2010, 08:34 PM
|
|
Imi pare rau pentru pierderea suferita de tine.
"Cel mai puternic dintre Luna si Marte devine semnificator pentru mama"- Jaimini Sutras 2.2.2 In astrograma ta, Luna este mai puternica decat Marte pentru ca este in conjunctie cu un benefic in domiciliu (Venus).Acum, cel mai puternic dintre stapanul casei a VIII-a de la casa ocupata de Luna sau de la casa a VII-a de la Luna devine MatriRudra, adica distrugator pentru mama.De la Luna stapanul casei a VIII-a este Venus iar stapanul casei a VIII-a de la casa a VII-a de la Luna este Marte.Venus este in conjunctie cu un benefic, dar Marte este in conjunctie cu un malefic (Soarele) deci Marte devine planeta Rudra, aducatoare de moarte pentru mama.Daca ne uitam la Sholadasa, care indica moartea rudelor, momentul mortii mamei tale este identic cu dasa zodiei planetei Rudra, Marte (am activat optinunea pentru sholadasa incepand de la casa a IV-a, adica mama). O alta metoda de a confirma logevitatea mamei este de a vedea pozitionarea de la Asc a guvernatorilor caselor I, VIII si X de la casa a IV-a, mama.De la casa a IV-a stapanii acestor case sint Mercur, Marte si iarasi Mercur.Mercur este plasat in casa a VI-a de la Asc (rau) si doar Marte e bine plasat in casa a VII-a de la Asc.Deci moartea mamei tale trebuia sa se intample in intervalul de varsta (pentru tine) situat intre 0 si 36 de ani, iar tu ai aproape 32 de ani acum.Daca Mercur era plasat intr-o casa buna de la Asc mama ta ar fi avut o longevitate foarte buna. Acest eveniment nefericit din viata ta confirma ora rectificata de mine.Poate imi spui si la ce varsta a plecat mama ta. -------------------- |
|
|
|
Jun 8 2010, 09:49 AM
|
|
Fix la 56 de ani...cu o zi inainte de a implini 56.
Dar te rog zi-mi lucrurile frumoase:)) Ca pe alea triste le-am trait:)) -------------------- Incerc sa vad viata ca pe o mare comedie...Sunt cel mai fidel spectator al vietii mele pentru ca am de ce rade.[font="Arial Black"][/font]
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 7th September 2010 - 03:51 AM |