IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Curs astrologie Bucuresti

Reply to this topicStart new topic
Am Si Eu O Rugaminte
IuliaThe1
post May 30 2010, 10:32 AM
Post #1

Astroforumist

Group: Members
Member No.: 8.643

deci...cred ca o sa divortam.

--------------------
IPB Image

Tengo una manana constante
y una acuarela esperando
verte pintado de azul..
Go to the top of the page

+Quote Post
Raluca
post May 30 2010, 11:53 AM
Post #2

Astroforumist

Member No.: 1.879

Iulia, acuma nu prea am cand sa ma uit pe harta si apropo, ora nu o stii ? Ca e mai greu fara Ascendent.

Mi se pare super aiurea ce povestesti. Eu zic sa vorbesti frumos cu ea si sa ii explici ca e mai important pentru tine sa ai un viitor alaturi de sotul tau decat pentru ea sa nu te piarda ( de fapt deja te-a pierdut - copiii nu mai sunt cu adevarat copii cand au un partener de viata si oricum are loc o ruptura dupa ce te muti cu el si iti intemeiezi o familie ). Tu nu ai cum sa fii fericita doar cu ea. E posibil sa fii nefericita si cu sotul pana la urma dar cu ea poti fii sigura ca nu o sa te bucuri de viata. Si nici ea nu va fi fericita pentru ca va vedea ca tu esti nefericita, plus ca pe parinti ii bucura cel mai mult sa isi vada copiii casatoriti, cu familie, copii si asa mai departe.

Daca e grav bolnava sau ceva eventual mai stai un timp cu ea pana isi revine dar daca nu e bolneva si e doar o chestie de posesivitate eu zic sa nu o lasi sa iti strice viata.

Si eu am tot felul de probleme cu mama si cu prietenul...ma rog, nu e nici pe departe asa de grav ca la tine dar oricum le invidiez f mult pe tipele care au parinti care se inteleg perfect cu prietenul lor.

--------------------
user posted image

+Quote Post
IuliaThe1
post May 31 2010, 08:55 AM
Post #3

Astroforumist

am modificat si am adaugat si ora, raluca
nu e grav bolnava mama,dar nu stiu de ce sunt atat de legata de ea. nu stiu care este problema, nu mai inteleg nimic.nu stiu ce sa fac. deja am inceput sa iau medicamente. cred ca nu sunt normala la cap

--------------------
IPB Image

y una acuarela esperando
verte pintado de azul..

+Quote Post
aladin2004
post May 31 2010, 09:17 AM
Post #4

Astroforumist

From: bucuresti
Member No.: 22

QUOTE (IuliaThe1 @ May 30 2010, 11:32 AM) *
o sa divortam. saptamana asta am fost la un punct de a ne duce sa depunem actele.

e o perioada excelenta pt. a distruge ...nu ratati acesta ocazia
aspecte astrologice atit de defavorabile nu mai prindeti prea curind

--------------------
omul este o prezenta de o complexitate fascinanta

+Quote Post
IuliaThe1
post May 31 2010, 10:22 AM
Post #5

Astroforumist

e chiar atat de rau? mellow.gif

--------------------
IPB Image

y una acuarela esperando
verte pintado de azul..

+Quote Post
Arcangelo
post May 31 2010, 12:18 PM
Post #6

Astroforumist

From: Brasov
Member No.: 11.660

Iulia,tu chiar ai de gand sa o lasi pe mama ta sa-ti faca viata si tu s-o traiesti?
Nu mai esti copil...nu poti sa te porti ca un copil toata viata.Iubeste-te pe tine insati.Nu te mai sacrifica pentru nimeni -nu te lasa sacrificata.Nimeni nu ar trebui sa iti ceara asa ceva.Nici macar mama ta -cu atat mai mult ea.
Nu fii fraiera.

--------------------
Normalitatea e cea mai raspandita boala psihica.

+Quote Post
IuliaThe1
post May 31 2010, 01:16 PM
Post #7

Astroforumist

nu inteleg nici eu de ce ma comport asa, stiu ca ar trebui sa fac ceea ce vreau eu pentru ca este viata mea.dar cand e vb de mama ma blochez. sunt multe chestii de discutat, majoritatea nu le pot expune pe forum, dar cei care ma cunosc in viata reala imi spun ca trebuie sa ma schimb.
nu sunt copil, nu din cauza asta sunt langa mama. ea e copil, tocmai asta e problema.

--------------------
IPB Image

y una acuarela esperando
verte pintado de azul..

+Quote Post
Kachina
post May 31 2010, 10:38 PM
Post #8

Astroforumist

From: Norvegia
Member No.: 14.084

Iulia,asa cum ti-am scris si pe privat...nu lua o decizie aiurea ,daca inima nu ti-o dicteaza.Mama ta te manipuleaza si te santajeaza emotional.Daca cedezi, vei regreta.

--------------------
Ceea ce este nu pare, ceea ce pare nu este! (Tao Te King)

+Quote Post
IuliaThe1
post Jun 1 2010, 09:15 AM
Post #9

Astroforumist

stiu ca voi regreta.dar nu stiu de ce sunt atat de moale cand e vorba de mama..

--------------------
IPB Image

y una acuarela esperando
verte pintado de azul..

+Quote Post
Raluca
post Jun 1 2010, 07:54 PM
Post #10

Astroforumist

Member No.: 1.879

Iulia, acuma chiar nu am cand sa ma uit pe harta mamei tale ca trebuie neaparat sa termin odata disertatia, ca altfel ajung sa o dau la iarna.

Nu mi se pare ciudat ca esti legata de ea pentru ca si eu sunt legata de mama. Dar asa e viata, la un moment dat toate alegem intre sot si mama. Doar ca in unele cazuri alegerea e ceva mai dura. sad.gif

Eu cred ca o sa inteleaga pana la urma si ca problema se va rezolva. Nu te mai stresa, nu mai lua medicamente...gandeste-te ca asta e mersul normal al lucrurilor.

Ea a ramas cu mama ei toata viata ?

--------------------
user posted image

+Quote Post
ludovic
post Jun 1 2010, 08:59 PM
Post #11

Astroforumist

Member No.: 50.250

oameni complicati, relatii complicate
oameni simpli, relatii simple

+Quote Post
MARIANNE
post Jul 17 2010, 10:37 PM
Post #12

Astroforumist

From: aici ;) in Romania
Member No.: 409

Ce complicat....Iubire ta pentru mama oricum e uriasa si e de admirat

Dar poti sa o iubesti si fara sa fi LANGA ea, nu stiu daca e neajutorata sau???

De multe ori, si faptul ca nu stai cu cine iubesti= poate fi foarte bine

Si apoi ces distantele in ziua de azi? o nimica toata...mai ales cand exista IUBIRE reciproca...

Iubirea = mama - copil este f puternica, frumos ar fi sa nu fie cauzatoare de suferinta

Deja cand e suferinta, ceva scartie, si poate o distanta va lamuri multe.

Eu am inceput sa o iubesc f mult, doar dupa ce nu a mai fost, deorece personalitatea ei numi permitea sa ma apropii foarte mult de ea, simi cauza si rani de  multe ori.Si atunci cand suferi, nu poti trai iubirea la valoarea ei, dincontra...Oriucum a fost, viata mea miam hotoarato eu, fara sa ascult de sfaturi. Cu toate risurile. Parintii au ramas tot parinti mei, binenteles.

Apropo de sacrificii= filozofia mea e alta= SACRIFICA cat poti mai mult, nimic nu este mai valoros decat SACRIFICIU, asa ne-a invatat cineva, care s-a sacrificat pentru toti oamenii, daca pot sacrifica ceva eu sacrific , 

caci e cel mai bun lucru care pot sa-l fac. E o lectie care o practic si-mi aduce multumire, si pace.

Cel mai bine esa te sacrifici tu, si nu sai sacrifici pe altii, si sa intelegi ce inseamna sacrificiu; poti incepe simplu de tot= sacrificati suferinta crunta care o incerci, incearca sa pui liniste in tine.

si apoi ofera iubirea ta tuturor celor care au nevoie de ea= sotul, mama, tata, doar ai IUBIRE destula.

\iubirea e foc, e caldura umana, e intelegere. DACA dai din ea, o sa ai si mai multa.

Cu prietenie

ps: incearca macar cateva ore, jumate de zi sa fi acea fraiera care iubeste si se sacrifica...cu pacea inimii si fara sa suferi.

Egoismul nu a creat inca nimic, e prea rece si fara viata.

wub.gif

--------------------

Daca putem Visa, putem si Realiza

Marianne

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

RSS Lo-Fi Version Time is now: 9th September 2010 - 05:21 PM

Ascella - Cabinet astrologie- Horoscop lunar- Compatibilitati- Living Astrology Blog- Cabinete astrologie - MyGuide - Director websiteruri - Horoscop Horoscop