IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Curs astrologie Bucuresti

Reply to this topicStart new topic
Astrograma, vreu sa aflu si eu mai multe despre soarta mea
D01n1tza
post Jul 21 2010, 11:38 PM
Post #1

Astroforumist

Group: Members
Member No.: 55.668

Buna,sunt nascuta pe 17.04.1988 ,duminica ora 20 ...as vrea sa aflu mai multe despre viata mea persoanala,cariera ,iubire.
Si daca se poate despre relatia mea cu fostul meu prieten nascut pe 12.10.1989...cu care de aproape doua luni ne-am despartit dar eu ink mai sper la impacare caci tin foarte mult la el
Go to the top of the page

+Quote Post
kity
post Aug 1 2010, 12:09 PM
Post #2

Astroforumist

Member No.: 2.118

Poti incepe prin ati face singura astrograma sunt o gramada de siteuri unde ti-o poti face...si pe langa sunt cateva siteuri care iti ofera informatii cu privire la interpretarea astrogramei , asa am inceput si eu si sa stii ca am descoperit o gramada de chestii interesante despre mine !In legatura cu fost prieten trebuie sa privesti altfel lucrurile , poate nu a fost sa fie al tau ...ma gandesc ca ti-e foarte greu fara el din mom ce ai postat pe acest site si ai cerut sfaturi ...dar iti zic din proprie experienta ca lucrurile nu trebuie fortate trebuie sa vina de la sine !!!Nu mai fi suparata fi puternica si mergi inainte ce va fi sa fie al tau o sa fie sa stii !! va fi totul de la sine si o sa fie bine ...PUP

+Quote Post
D01n1tza
post Aug 1 2010, 12:20 PM
Post #3

Astroforumist

Member No.: 55.668

Mersi rolleyes.gif

+Quote Post
kity
post Aug 1 2010, 12:30 PM
Post #4

Astroforumist

Member No.: 2.118

npc sper ca ti-am fost de ajutor ..am uitat sa iti scriu si siteurile unde am facut eu astrograma : http://www.mihneafiran.ro/ ; www.roportal.ro si altele ...
incearca sper sa iti fie de ajutor incet incet o sa reusesti si plus de asta vor mai veni si altii cu commenturi si te vor ajuta !!!:)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

RSS Lo-Fi Version Time is now: 7th September 2010 - 03:50 AM

Ascella - Cabinet astrologie- Horoscop lunar- Compatibilitati- Living Astrology Blog- Cabinete astrologie - MyGuide - Director websiteruri - Horoscop Horoscop