Amestecate |
![]() ![]() |
Amestecate |
Jun 16 2010, 09:53 AM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 66 Joined: 21-April 10 Member No.: 50.250 |
mie imi plac bancurile cu chuck norris in care ideea e ca nimeni nu-l bate pe chuck norris
De ce in calendarul lui Chuck Norris se trece direct de la 31 martie la 2 aprilie? Nimeni nu il pacaleste de Chuck Norris! Chuck Norris nu poarta ceas. El decide cat e ceasul. Chuck Norris nu va face niciodata atac de cord. Inima nu e atat de tampita sa-l atace. |
|
|
|
Aug 2 2010, 03:47 PM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.156 Joined: 5-September 05 From: aici ;) in Romania Member No.: 409 |
Itzic vroia neaparat sa il intalneasca pe Papa. Si ii tot scria el, ii
scria, Papa nimic, nu ii acorda atentie. Si trec asa 30 de ani, pana cand intr-o zi, Papa face o vizita in Israel. Toate bune si frumoase, se intalneste Papa cu Primul-Ministru, discuta, pun la cale, etc. La un moment dat, Primul-Minstru zice: - Excelenta Voastra, inainte de a pleca, as avea o rugaminte! - Te ascult, spuse Papa - Stiti, avem aici in Israel pe unul Itzic, de 30 de ani va scrie in fiecare zi o scrisoare, va roaga sa-l primiti in audienta si de fiecare data l-ati refuzat. In spiritul cresitinatatii, n-ati vrea, daca tot sunteti aici, sa-l primiti, sa vedeti ce vrea, e pacat, de 30 de ani vrea sa va vorbeasca, va rog eu frumos, doar 5 minute! -Bine, bine, zice Papa, sa vina la mine! Vine Itzic, saruta mana Papei si-i zice: -Stiti, eu de 30 de ani vreau sa va intalnesc, am o problema si as vrea sa ma ajutati. -Spune Itzic! -Stiti, eu am un restaurant. Mare, frumos, mancare buna, bautura buna, ieftin, toata lumea vine sa manance la mine. -Bravo Itzic, esti un spirit intreprinzator! -Da, dar eu am restaurantul de la tatal meu -Foarte frumos, ai preluat afacerea, ai dezvoltat-o... -Da, dar tatal meu il avea de la tatal lui -Bine Itzic, inteleg, a fost o afacere in familie, ati muncit din greu... -Da, dar tatal tatalui meu il avea de la tatal lui -Itzic, am inteles, comertul este o trasatura a familiei, foarte frumos! -Da, dar si tatal tatalui tatalui meu il avea de la tatal lui... -Itzic, ma exasperezi, nu inteleg, unde vrei sa ma duci, pe vremea lui Hristos? -Exact, vedeti, ati inteles, e vorba despre Cina Cea de Taina... a ramas neplatita... -------------------- Daca putem Visa, putem si Realiza Marianne |
|
|
|
Aug 8 2010, 05:28 PM
|
|
![]() Astroforumist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1.156 Joined: 5-September 05 From: aici ;) in Romania Member No.: 409 |
Un banc cu moldoveni isteti
UN TRIB DE BASTINASI prinde un grup de turisti format din un american, un englez si un moldovean. Seful tribului le comunica acestora: -Cine imi spune un cuvant din limba engleza care nu-l stiu, ii dau drumul acasa. Americanul: -Butterfly! Seful de trib: -Bai, da' eu am facut cursuri la Oxford, crezi ca nu stiu ca inseamna fluture? Hai la carnati cu tine!!! Englezul: -Butterfly! Seful de trib: -Ba si tu esti prost. Inseamna fluture. Hai, la pasta de mici cu tine! Moldoveanul: -Butterfly-li! Seful de trib dupa indelungi strofocari: -Bai asta nu mai stiu. Spune-mi ce inseamna si poti pleca acasa! -Fluturi-li! -------------------- Daca putem Visa, putem si Realiza Marianne |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 9th September 2010 - 06:13 PM |