Tarot online. Divinatie.
Forum astrologie
 

Tarotul este o metoda antica de divinatie prin care o persoana poate obtine informatii legate de viitorul sau precum si raspunsuri la intrebarile pe care le formuleaza.

In cadrul acestei sectiuni aveti posibilitatea de a beneficia de raspunsurile pe care tarotul vi le poate oferi. Exista mai multe metode si tehnici pe care le puteti utiliza. Alegeti-o pe aceea pe care o simtiti ca va reprezinta.

 

Horoscop zilnic personalizat -gratuit
 

Tetraktys
Etalarea Tetraktys se bazeaza pe gandirea si filosofia Platoniana si pe matematica Pitagoreana. Cele 10 carti extrase va ofera o imagine generala a situatie dvs. si ofera o serie de indicii privind ceea ce trebuie sa faceti pe viitor.

Etalarea in cruce

Aceasta tehnica a tarotului este utila pentru a explora anumite intrebari care privesc directiile generale din viata dvs. Pentru a utiliza aceasta metoda concentrati-va asupra unei intrebari inainte de a apasa linkul de mai jos.

Etalarea celtica
Probabil aceasta etalare este una dintre cele mai populare metode de investigare a tarotului. Are ca scop sa ofere un ghid si indrumare pentru diferite aspecte din viata celui care intreba. Pentru a utiliza aceasta metoda concentrati-va asupra unei intrebari inainte de a apasa linkul de mai jos.
 
   
Etalarea astrologica  
In cadrul acestei etalari fiecare carte este interpretata in mod individual si fiecare dintre ele semnifica o anumita casa astrologica.
 
Etalarea relationala
Aceasta etalarea este utilizata in scopul de a obtine informatii suplimentare referitoare la relatiile dvs. cu cei din jur. Inainte de a apasa pe linkul de mai jos ganditi-va la o anumita relatie cu cineva.  
 
Etalarea la aniversare
Aceasta tehnica a tarotului este utilizata cu scopul de a obtine informatii despre modul in care doresti sa atingi un anumit obiectiv pana la urmatoarea aniversare. Gandeste-te la ceea ce doresti sa realizezi si apasa pe linkul de mai jos..